Arcona 385 (full Options)

€ 456.000,00 BTW Betaald
 • Status:Beschikbaar
 • Merk:Arcona
 • Model:385 (full Options)
 • Categorie:Sailing Yacht
 • Bouwjaar:2023
 • Afmeting:11.28 x 3.8 x 2.1 m
 • Doorvaarhoogte:19.5 m
 • Materiaal:GRP (Polyester)
 • Ligplaats:Vanaf voorjaar 2023 in Enkhuizen, bezichtiging op afspraak

Omschrijving

NIEUW 2023 VOLLE SPECIFICATIE!

De nieuwe Arcona 385 zet Arcona's standaard van innovatie en uitmuntend ontwerp voort. Er is gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en het beste vakmanschap, zonder concessies te doen aan superieure prestaties op het water. De Arcona 385 is een snelle, lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren performance cruiser van 11,28 m/38 voet.

Haar voorganger, de Arcona 380, werd gelanceerd in 2013 en heeft veel race-onderscheidingen gewonnen. De nieuwe styling van het exterieur van de Arcona 385 zorgt voor meer natuurlijk licht in de salon en kombuis. Dit is bewerkstelligd door de nieuwe grotere romp- en garagedakramen. Er is ook een groter instrumentenpaneel boven de kajuitingang om grotere instrumenten voor het roer op te nemen.

De Arcona 385 heeft standaard een open spiegel, omdat deze niet alleen meer licht in de kajuit laat, maar ook nog meer toegankelijke opbergruimte biedt in de lazarette ' een duidelijke verfijning van de Arcona 380.

De Arcona 385 weerspiegelt de kwaliteit die wordt verwacht van Zweedse jachtbouwers met het gebruik van de nieuwste materialen, geavanceerde technieken en zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Haar romp, die een 20 mm Divinycell-schuimkern bevat, maakt gebruik van de nieuwste vacuüm infusie technologie. Alle schotten zijn verlijmd aan de romp en het dek voor extra stevigheid. In het hart van de boot bevindt zich het verzinkt stalen kielframe, die alle dynamische belastingen van tuig, mast en kiel opneemt, waardoor de boot sterk, stijf en responsief is.

De gangboorden zijn breed en in de kuip is voldoende ruimte voor bemanning, familie en vrienden. De 385 is uitgerust met dubbele carbon stuurwielen en de tafel is verzonken in de kuipvloer.

De interieurs van Arcona worden gekenmerkt door consequent hoogwaardig houtwerk en praktische opbergmogelijkheden op slimme plekken. De royale salon is zorgvuldig doordacht om voldoende plek te bieden voor entertainment. Doordat deze de de volledige breedte van 3,80 meter van het jacht benut, is er voldoende ruimte rond de salontafel en ook beschikt ze over een ruime kombuis. De Arcona 385 wordt standaard uitgevoerd met drie hutten, maar de optie van twee hutten met een aparte douche is ook mogelijk.

De keuze voor Khaya-mahonie of Scandinavian Light Oak interieur en diverse andere opties zijn beschikbaar, zoals bij de hele vloot van Arcona. Het Arcona team biedt ook hulp bij het kiezen van de beste uitrusting voor het dek en je zeilgarderobe.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
 • Afmetingen
  Lengte 11.28 meter
  Breedte 3.8 meter
  Diepgang 2.1 meter
  Waterlijn lengte (Lwl) 1060 meter
  Doorvaarhoogte 19.5 meter
 • Bouw
  Bouwjaar 2023
  Control type Single
  Dek en opbouw kleur White
  Superstructure kleur White
  Rompmateriaal GRP (Polyester)
  Rompkleur White
  Land Arcona Yachts Sweden
 • Kombuis
  Verwarming
 • Motor
  Ontsteking Electric
  Cylinders 3
  Boegschroef
  Totale inhoud brandstoftank(s) 135 liter
 • Accommodatie
  Bedden 6
  Douche Shower
Is dit jouw droomboot?

Een nieuwe boot kopen

Droom je al een tijd van een nieuwe boot. Een boot met de nieuwste snufjes, de mooiste designs en eventueel op maat gemaakt. De herinneringen die je maakte op je oude boot neem je mee op je nieuwe reis. Boten zijn er in elk formaat, elk type en in elke prijsklasse. Wat wordt jouw nieuwe boot? Een motorjacht, een zeilboot, een speedboat, een sloep of een rib? Maak jouw droom waar!

Liever toch een gebruikte boot? Bekijk dan hier ons aanbod tweedehands boten!

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!