Aanbod nieuwe boten: 1 t/m 20 van 732

Als je op zoek bent naar een nieuwe boot, dan is het belangrijk om eerst te bepalen welk type boot het beste bij je past. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit een zeilboot, een motorboot, een sloep, een catamaran of een speedboot. Elk type boot heeft zo zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen, dus het is belangrijk om goed te weten wat je wilt voordat je een aankoop doet. Wat je ook zoekt, er is een nieuwe boot voor elke watersporter.

Boston Whaler 240 Vantage

€ 213.830,00

De Boston Whaler 230 Vantage is een unieke Boston Whaler zonder het bekende middenconsole De Vantage serie van Boston Whaler is de meest nieuwe serie en onderscheidt zich van de klassieke Boston Whaler. De Vantage serie beschikt over alle unieke Boston Whaler kenmerken, maar is voorzien van een dubbele console. De Vantage heeft het uiterlijk van een echt speedboot met een open boeg, maar dan met de degelijkheid en robuustheid van een echte Whaler.   de 210, 240, 280 en 320 Vantage.

  • CategorieSpeedboat and sport cruiser
  • Afmeting7.51 x 2.58 x 0.43 m
  • MateriaalGRP - sandwich
  • Motormercury (minimaal) 250 pk (maximaal) 350 pk PK

Enksail Noordkaper 46

Gebroeders van Enkhuizen is exclusieve bouwer van Enksail zeiljachten. Enksail zeiljachten worden gekenmerkt door haar riante dekhuis: prachtig om te zien, maar biedt ook comfort en veiligheid. Zo kan iedereen tijdens zwaar weer warm en veilig binnen zitten, met 360 graden zicht. Dit maakt een Enksail bij uitstek geschikt voor lange tochten en lange verblijven aan boord. Sinds 1999 bouwen wij stalen Enksail Noordkapers van 40 tot en met 60 voet. De Enksail Noordkaper is sterk en een ideaal tourzeiljacht.  Yachting World  beschreef 'm als 'go anywhere' explorer yacht, en dat klopt. Onze Noordkapers hebben tochten gemaakt naar het Caraïbisch gebied, maar ook naar de Noordkaap.  De Enksail Noordkaper is een stalen zeiljacht met vele custom mogelijkheden. Het is een uniek schip waarbij veiligheid, luxe en comfort samenkomen. Haar zeileigenschapppen zullen u positief verassen. Zo eindigde een Enksail NK 43 in het midden van het deelnemersveld tijdens de ARC Plus race 2019. In 2020 eindigde een Enksail NK 40 zélfs als derde in haar klassement. De Enksail Noordkaper is kotter getuigd en kan gemakkelijk door twee personen gezeild worden. Onze Enksails worden semi-custom gebouwd. Dit houdt in dat u zélf uw stempel kunt drukken op de styling en lay-out. Het interieur kan afgestemd worden op uw wensen, het aantal opvarenden en het vaargebied. Zolang het inpasbaar is in het schip zijn de mogelijkheden eindeloos. Laat u bij ons een Enksail bouwen, dan bent u verzekerd van een schip van zeer goede kwaliteit dat aan uw persoonlijke wensen voldoet.

  • CategorieSailing Yacht
  • Afmeting14.85 x 4.50 x 1.40 - 2.70 m

Nordkapp 905 Gran Coupe

€ 149.800,00

Nordkapp 905 Gran Coupe vanaf 2023! Aangedreven door een Mercury F200 V6 buitenboordmotor met 200 pk vermogen. Op droogdok, nooit gebruikt! antifouling, boegschroef, biminitop en volledige cockpit cover

  • CategorieMotor Yacht
  • Bouwjaar2023
  • Afmeting9.18 x 2.98 x 0.9 m
  • MateriaalGRP (Polyester)

Sacs Rebel 47

€ 1.140.300,00

Performance, style, innovation and safety | We dedicate our Sacs Rebel 47 to those who live the sea as a state of mind. To those who know how to make it theirs, can challenge it, take it to its limits, remaining open to surprises. - This yacht is set to arrive in June 2024, but options for customization in terms of design and colors can still be modified until the end of March 2024. Its clean appearance, yet at the same time incisive and with impact, immediately imparts its essential image; that of a rebel, always ready for the next challenge. Its innovative technology, which derives from an in-depth study of technologies applied in the fields of the military and rescue services, evolves and powers all the qualities of the world of RIBs and make unique of its kind. The increase and use of the spaces on board â?? rational, elegant and comfortable â?? make cruising even more pleasurable, without giving up the performance and safety which are typical of this category. *contains photo's of a sistership.

  • CategorieMotor Yacht
  • Bouwjaar2024
  • Afmeting14 x 4.03 x 1.15 m
  • MateriaalGRP

Saga 415

Gebouwd met traditionele waarden maar hypermodern! De focus ligt op een comfortabel en veilig schip gebouwd op een milieuvriendelijke wijze.

  • CategorieMotor Yacht
  • Afmeting12.63 x 3.92 x 1.3 m
  • MateriaalGRP (Polyester)
  • MotorYanmar/Volvo 330 / 370 / 435 PK PK

WB1 E (Elektrisch)

€ 85.000,00

Op de WB1-E, de elektrische uitvoering van de WB1, ervaar je geluidloos en trillingsvrij varen zonder vette vingers en ingewikkeld onderhoud. De WB1 is geïnspireerd op het concept van een sleepboot, wat deze boot een onderscheidend karakter geeft. Zijn indrukwekkende bolders en sleepbeting achter het stuurwiel zijn kenmerkend voor zijn unieke design. Bovendien straalt deze boot pure luxe uit dankzij de hoogwaardige afwerking en het gebruik van premium materialen. De WB1 is een oer Nederlands product en wordt volledig afgebouwd door der vakmensen van Nautisch Centrum Nicolaas Witsen uit Alkmaar. De WB1 is niet zomaar een boot; het is een gepersonaliseerd meesterwerk dat vakmanschap en stijl perfect combineert. Bij de WB1 krijgt u de kans om uw boot geheel naar uw eigen smaak en wensen aan te passen. U heeft de keuze tussen een massieve stootlijst of een hufterproof rubberstootrand, zodat u de ideale bescherming voor uw boot kunt selecteren. Bovendien bieden we een reeks aanvullende opties aan om uw vaarervaring nog aangenamer te maken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een geïntegreerde koeling in de banken, een boegschroef voor moeiteloos manoeuvreren, een verlengd zonnedek voor ontspanning in de zon, en diverse kussensets om uw boot comfortabel en stijlvol aan te kleden. Onze keuze voor de kussensets valt op Silverguard, een opvallend kunstleer met een prachtige metallic glans. Silverguard biedt niet alleen de uitstraling van stof, maar combineert dit met de duurzaamheid en kracht van hoogwaardig kunstleer. Met een palet van maar liefst 60 kleurvariaties, variërend van neutrale tinten tot levendige kleuren, biedt Silverguard veelzijdigheid en een ongeëvenaarde kwaliteit. En als het aankomt op geluid, kunt u vertrouwen op onze keuze tussen Fusion of JL-audioapparatuur. Afhankelijk van uw voorkeuren, selecteren wij een installatie die perfect past bij uw muzikale wensen.

  • CategorieTender
  • Afmeting7.58 x 2.54 x 0.72 m
  • MateriaalSteel

Revolution Houseboat 11

prijs op aanvraag

Revolution House Boat | Go your own way

  • CategorieHouseboat
  • Bouwjaar2025
  • Afmeting11.1 x 4.1 x 0.6 m
  • MateriaalAluminium

Jeanneau Cap Camarat 7.5 WA Serie 3 - MODEL 2023

€ 129.000,00

De vaste T-top biedt verkoelende schaduw. Ideaal voor dag- of weekendtochten, dankzij de buitenkeuken, twee koelkasten en twee vaste slaapplaatsen. De Cap Camarat 7.5 WA Serie3 is ontworpen om over het water te zoeven en levert uitzonderlijke prestaties. De V-vormige romp, ontworpen door Michael Peters, zorgt voor een goede zeewaardigheid met uitstekende besturing en manoeuvreerbaarheid, zowel tijdens het varen als in de haven, met de optionele boegschroef. De modulaire kuip maakt het mogelijk om comfortabel te zitten tijdens overtochten en om de bank in een paar seconden weg te klappen om toegang te krijgen tot de opbergkast of om de boot gemakkelijker te kunnen verplaatsen als deze voor anker ligt.  VERLENG UW TIJD OP HET WATER Het meest verrassende aan boord van de Cap Camarat 7.5 WA Serie3 is het niveau van comfort en leefbaarheid. In de kuip is er een buitenkeuken, met gootseen, 1-pit gasfornuis en een koelkast met vriesvak. Benedendeks vindt u een mooie ruime salon die om te bouwen is tot een dubbele slaapplaats, met grote rompramen die de binnenruimte overspoelen met natuurlijk licht. Het privé toilet is toegankelijk in een apart compartiment. Ook is er nog een gootsteen en een extra koelkast met vriesvak.  De vaste T-top biedt verkoelende schaduw, terwijl u op het voordek kunt genieten van de zon. Dankzij de buitenkeuken, en twee vaste slaapplaatsen is deze boot ideaal voor zowel dagtochten als weekenduitstapjes.

  • CategorieSpeedboat and sport cruiser
  • Bouwjaar2023
  • Afmeting7.74 x 2.55 x 0.49 m
  • MateriaalGRP (Polyester)

Boarncruiser 1280 Elegance - Sedan - Long Top

Met de afmetingen 12.76 x 4.36 m is de grootst mogelijke ruimte gecreëerd wat op een schip met deze lengte haalbaar is.

  • CategorieSuperyacht motor
  • Afmeting12.76 x 4.36 x 1.1 m
  • MateriaalSteel

Vanquish VQ50 Mk2

Next-level dayboat The robust yet graceful VQ50 offers you superb steering, immense agility and an unrivalled seakeeping performance. Benefitting from sophisticated engineering, pulsating power and a scintillating design, this next-level dayboat will keep you and your passengers completely dry and supremely comfortable regardless of how fast you go or how rough the seas. And speed is certainly on the menu thanks to an advanced propulsion setup featuring two 600 hp Cummins engines with pod drives, joystick control and skyhook. If 40 knots is still not enough, opt for a Veloce version and head north of 50 knots.   More is good In creating the VQ50, the Vanquish development team took the template of the successful VQ45 then used the extra five feet to add even more. You will have the ability to embark on longer trips in even greater comfort. You can install even more equipment and enjoy extra headroom in the interior, plus a larger shower. We’ve even beefed up the galley with a larger BBQ grill. And you can adjust the interior layout as and how you see fit.   Party time On deck is a wealth of space for socialising, with the standard configuration giving 19 sitting or lying places. An eight-person U-shaped seating area takes pride of place, while a settee flanks the helm with its groovy driver’s seat. There’s a lovely dinette on the foredeck plus a plethora of sun beds in two different zones. Lots of room for toys under the settees makes the VQ50 a very practical charter boat. Other highlights include the classy disguise of the lateral air ducts behind aluminium plates, boosting appearance and engine function, and the smart concealed anchor system.   Choices galore The VQ50 is built in aluminium, giving you many options in terms of customisation. Among the special features we recently implemented for a client were air-conditioning, a generator and a booming sound system with handsomely integrated aluminium speakers. Make the most of the immense flexibility to configure a bespoke boat that mirrors your personality in every respect. If glamour and hedonism are your game, if you like impressing friends and bystanders alike, if you’re happiest living on the edge and tackling the waves with the wind in your face, the VQ50 is for you.

  • CategorieOpen boat and rowboat
  • Afmeting14.95 x x m

Skilso 35 Panorama

Zeer luxe uitgevoerde Skilsø 35 met 5 vaste slaapplaatsen, grote kuip, vzv zijdeur en CE-B certificering. Noorse kwaliteit!

  • CategorieMotor Yacht
  • Afmeting10.6 x 3.52 x 1.15 m
  • MateriaalGRP (Polyester)

Sunreef 80 Power New Built

prijs op aanvraag

The new 80 Sunreef Power is a universal multihull yacht for long cruises in ultimate comfort The new 80 Sunreef Power is a universal multihull yacht for long cruises in ultimate comfort. Taking luxury and seaworthiness to a new dimension, this dynamic and elegant craft enters the Sunreef Yachts range, redefining the authentic power catamaran design. The yachtâ??s dynamic hull and superstructure stretch the living spaces to the extreme, offering infinite options for a bespoke layout and décor. With a bold, contemporary hull styling, the 80 Sunreef Power incorporates classic stainless steel portlights, teak sole decks, high bulwarks and subtle ambience lighting. Her massive garage combined with an aft platform allows the 80 Sunreef Power to take her dinghy, numerous water toys and jet-ski anywhere she goes. Easily accessed from the saloon, the yachtâ??s full-beam bow terrace is a vast, soothing retreat with amazing amounts of space for sunning and lounging. The 80 Sunreef Powerâ??s immense flybridge offers enough breadth to house a spa pool, a wet bar and generous seating all around.

  • CategorieMultihull motor boat
  • Bouwjaar2024
  • Afmeting23.95 x 12 x 1.7 m
  • MateriaalGRP (Polyester)
  • Motor2 x 575 HP - 2 x 1200 HP PK

Langweerder Sloep 7.50 Classic

€ 49.950,00

De Langweerder Sloep 7.50 Classic sluit qau lijn en vormgeving aan op de kleinere modellen. De 7.50 biedt meer ruimte en mogelijkheden. Zo beschikt deze sloep standaard over veel grote opbergruimtes, hydraulische besturing inclusief een stuurwiel en is er slaapgelegenheid voor 2 tot 4 personen. Het is mogelijk om deze uit te breiden met een kooktoestel, spoelbak, dekdouche en/of chemisch toilet. Klik hier voor een uitgebreid overzicht van de voorzieningen en extra prijsinformatie van alle sloepen .

  • CategorieTender
  • Afmeting7.75 x 2.80 x 0.70 m
  • MateriaalPolyester
  • MotorVolvo Penta 19-75 PK

Seafury 700 Comfort

€ 38.900,00

Seafury

  • CategorieTender
  • Afmeting7.65 x 2.42 x 0 m
  • MateriaalOther
  • MotorVetus 16 Pk PK

Long Island 25 Sportsman

De Long Island 25 Sportsman biedt op een lengte van 7,40 meter de styling, comfort en perfomance waar de Long Island jachten om bekend staan. Gebruik de 25 Sportsman als sloep of benut de volledige capaciteit van deze allrounder en ontdek nieuwe vaargebieden.

  • BouwjaarNieuw
  • Afmeting7,40 x 2,55 x m
  • MateriaalGRP (polyester)
  • MotorYanmar / Mercury diesel 195 - 370 pk PK