Enksail Orion 49

  • Merk:Gebroeders van Enkhuizen
  • Model:Orion
  • Categorie:Sailing Yacht
  • Afmeting:15.00 x 4.45 x 1.50 - 2.70 m

Omschrijving

Gebroeders van Enkhuizen is exclusieve bouwer van Enksail zeiljachten. Enksail zeiljachten worden gekenmerkt door haar riante dekhuis: prachtig om te zien, maar biedt ook comfort en veiligheid. Zo kan iedereen tijdens zwaar weer warm en veilig binnen zitten, met 360 graden zicht. Dit maakt een Enksail bij uitstek geschikt voor lange tochten en lange verblijven aan boord.

De Enksail Orion is een aluminium go-anywhere cruiser/explorer zeiljacht, ontworpen door de bekende Nederlandse ontwerper Kees van de Stadt van Satellite Yacht Design. De Orion-lijn bestaat uit een 49 en 54-voeter. Geïnteresseerd in de Enksail Orion? Op dit moment bouwt Gebroeders van Enkhuizen een Enksail Orion 49 voor de Canadezen Paul en Sheryl Shard. Ook bekend als hosts van het Youtube-kanaal Distant Shores. Via het Youtube-kaneel is eerst de bouw te volgen. Daarna zullen er video's volgen over de vele mooie reizen die dit schip zal gaan maken. Klik hier om naar de video's te gaan. 

De volledig aluminium Enksail Orion heeft niet alleen de uitstraling van een snel schip, maar is het ook. Door een sportieve rompvorm heeft het schip weinig waterverplaatsing, waardoor er met weinig inspanning goed te zeilen is. Het schip wordt uitgerust met dubbel roer en optioneel een kiel-midzwaard. Het zwaard is hydraulisch ophaalbaar en met opgehaald zwaard kan de Enksail Orion droogvallen. 

Onze Enksails worden semi-custom gebouwd. Dit houdt in dat u zélf uw stempel kunt drukken op de styling en lay-out. Het interieur kan afgestemd worden op uw wensen, het aantal opvarenden en het vaargebied. Zolang het inpasbaar is in het schip zijn de mogelijkheden eindeloos. Laat u bij ons een Enksail bouwen, dan bent u verzekerd van een schip van zeer goede kwaliteit dat aan uw persoonlijke wensen voldoet.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
  • Afmetingen
    Lengte 15.00 meter
    Breedte 4.45 meter
    Diepgang 1.50 - 2.70 meter
  • Bouw
    Waterverplaatsing 15 ton
    Werf Gebroeders van Enkhuizen
    Land Nederland
    Ontwerper Kees van de Stadt (SYD)
Is dit jouw droomboot?

Een nieuwe boot kopen

Droom je al een tijd van een nieuwe boot. Een boot met de nieuwste snufjes, de mooiste designs en eventueel op maat gemaakt. De herinneringen die je maakte op je oude boot neem je mee op je nieuwe reis. Boten zijn er in elk formaat, elk type en in elke prijsklasse. Wat wordt jouw nieuwe boot? Een motorjacht, een zeilboot, een speedboat, een sloep of een rib? Maak jouw droom waar!

Liever toch een gebruikte boot? Bekijk dan hier ons aanbod tweedehands boten!

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!