Aquador 300 HT

 • Status:Beschikbaar
 • Merk:Aquador
 • Model:300 HT
 • Categorie:Motor Yacht
 • Afmeting:9.35 x 3.3 x 1.1 m
 • Materiaal:GRP (Polyester)
 • Ligplaats:In verkoophaven

Omschrijving

Aquador 300 HT met de praktische oplossingen, bruikbaarheid en charme van een familiecruiser.

een echte vaarervaring

De gloednieuwe Aquador 300 HT is een baanbrekend model in de botenbranche. Geen enkele andere boot in zijn klasse biedt dezelfde kenmerken, opties en ervaring als de Aquador 300 HT. Of u nu gaat cruisen, een weekendje weg met het gezin of een uitgebreid avontuur, de Aquador 300 HT biedt alle voordelen en kwaliteiten van een veel groter jacht, maar met de praktische oplossingen, bruikbaarheid en charme van een familiecruiser.

De cockpitlay-out van de Aquador 300 HT is ontworpen om het comfort en de bruikbaarheid te maximaliseren. Dit resulteert in een veelzijdige en sociale ruimte met een goed uitgeruste kombuis, verstelbare tafel met veel zitplaatsen, grote opbergkasten en kasten, slimme verlichtingsoplossingen en instelbare temperatuurregelingsopties.

Wanneer het tijd is om te ontspannen en van de zon te genieten, verandert het eetgedeelte in een groot zonnebed en het stijlvolle hardtop-ontwerp zorgt voor voldoende schaduw wanneer dat nodig is.

Als we naar beneden gaan, komt het weelderige interieur van de Aquador 300 HT echt tot zijn recht. De master cabin is vakkundig ontworpen zodat twee volwassenen en een kind goed kunnen slapen. In elke ruimte beneden herinnert het natuurlijke licht dat in elk compartiment stroomt u eraan dat de ramen die zijn ontworpen voor de Aquador 300 HT niet alleen bijdragen aan het opvallende uiterlijk van deze boot van buitenaf, maar dat ze een zeer belangrijk doel dienen bij het creëren van een helder en luchtige sfeer binnen. Dankzij de royale kasten en opbergmogelijkheden in de cockpit komt u nooit ruimte tekort voor het opbergen van benodigdheden en apparatuur.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
 • Afmetingen
  Lengte 9.35 meter
  Breedte 3.3 meter
  Diepgang 1.1 meter
 • Bouw
  Rompmateriaal GRP (Polyester)
  Land Aquador Boats
 • Motor
  Totale inhoud brandstoftank(s) 445 liter
 • Accommodatie
  Bedden 4
Is dit jouw droomboot?

Een nieuwe boot kopen

Droom je al een tijd van een nieuwe boot. Een boot met de nieuwste snufjes, de mooiste designs en eventueel op maat gemaakt. De herinneringen die je maakte op je oude boot neem je mee op je nieuwe reis. Boten zijn er in elk formaat, elk type en in elke prijsklasse. Wat wordt jouw nieuwe boot? Een motorjacht, een zeilboot, een speedboat, een sloep of een rib? Maak jouw droom waar!

Liever toch een gebruikte boot? Bekijk dan hier ons aanbod tweedehands boten!

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!