Scandinavia 35

€ 127.500,00 BTW Betaald
 • Status:Beschikbaar
 • Merk:Stable Wind Producent van Scandinavia
 • Model:Scandinavia 35
 • Categorie:Sailing Yacht
 • Bouwjaar:2021 - 2022
 • Afmeting:10.70 x 3.45 x 1.90 m
 • Motor:Volvo D1-20 PK
 • Ligplaats:Bootonderhoudblauwestad

Omschrijving

Scandinavia 35 – Het nieuwste parade paardje van Stable Wind Polen. Ontworpen door de beroemde yachtdesign studio – Marc Oliver van Ahlen. Uitstekende nautische eigenschappen en een luxe en ruim interieur - zijn de belangrijkste kenmerken van dit jacht.

Goed uitgebalanceerd met een zeiloppervlakte van meer dan 60 m2, kategorie A is een garantie voor veiligheid tijdens lange Oceaanreizen. Ruim interieur met een breedte van 4 m en met ruime slaapplaatsen tot 2,15 m! Volledig ingerichte keuken en een ruime badkamer. In Scandinavia 35 hebben de ontwerpers de klassieke navigatietafel, laptoptas en kaarten slim geïntrigeerd  in de tafel.  Comfortabele hoekbank en een grote hoeveelheid aan ruimte om de perfecte plek te creëren.

Drie hutten ingericht voor de privacy. Stable Wind Shipyard is van plan om de Scandinavia 35 te bouwen in drie versies: Bemanning (3 hutten, een ruime keuken en grote badkamer) en charter (3 hutten, standaard kombuis en badkamer, extra bed in de cabine) en een snelle revolutionaire  versie met gennaker, koolstofvezel afgewerkt voorbereid voor transatlantische regatta's.

Een veelheid aan opties en interieurconfiguratie waardoor elke klant een jacht "op maat" kan samenstellen, afhankelijk van de behoeften en prioriteiten. Wij geven de voorkeur aan de reder-versie waarbij het interieur is ingericht in de stijl van Stokholm White - is de toonaangevende stijl van interieurontwerp voor Scandinavia Yachts-producten voor het komende seizoen. Dominante heldere kleuren en doordachte binnenverlichting maken het interieur ruimer en wordt gezelliger, uitnodigend om er tijd in door te brengen.

Prijzen onder voorbehoud. Af werf Polen

www.scandinavia-yachts-nederland.nl

www.stablewind.com

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
 • Afmetingen
  Lengte 10.70 meter
  Breedte 3.45 meter
  Diepgang 1.90 meter
  Waterlijn lengte (Lwl) 9.16
 • Bouw
  Bouwjaar 2021 - 2022
  Land Polen
  Ontwerper Marc Oliver v. Ahlen
 • Motor
  Totale inhoud brandstoftank(s) 120 liter
  Merk Volvo D1-20
  Brandstof Diesel
Is dit jouw droomboot?

Een nieuwe boot kopen

Droom je al een tijd van een nieuwe boot. Een boot met de nieuwste snufjes, de mooiste designs en eventueel op maat gemaakt. De herinneringen die je maakte op je oude boot neem je mee op je nieuwe reis. Boten zijn er in elk formaat, elk type en in elke prijsklasse. Wat wordt jouw nieuwe boot? Een motorjacht, een zeilboot, een speedboat, een sloep of een rib? Maak jouw droom waar!

Liever toch een gebruikte boot? Bekijk dan hier ons aanbod tweedehands boten!

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!