Boston Whaler 360 Outrage

€ 854.300,00 BTW Betaald
 • Status:Beschikbaar
 • Merk:Boston Whaler
 • Model:360 Outrage
 • Categorie:Speedboat and sport cruiser
 • Afmeting:10.82 x 3.3 x 0.62 m
 • Materiaal:GRP - sandwich
 • Ligplaats:In verkoophaven

Omschrijving

Boston Whaler 360 Outrage

De 360 Outrage vertegenwoordigt een nieuwe standaard van uitmuntendheid voor offshore mid-console boten. Ontworpen vanaf de kiel om de ruimte en functionaliteit te maximaliseren, levert de 360 Outrage een moeiteloze vaarervaring en een enorme hoeveelheid flexibiliteit. Geavanceerde technologie is overal zichtbaar, van het intuïtieve stuurstation tot het beschikbare lithium-ionbatterijsysteem. Dankzij de perfect op het vermogen afgestemde motoren opties, waaronder de nieuwe 600 pk sterke V12 Mercury Verado motoren, is de 360 Outrage niet alleen de meest veelzijdige en ergonomische mid-console boot op de markt, maar ook de leukste.

Drievoudige 300 pk Mercury-motoren met opties zoals drievoudige 450 pk Mercury FourStrokes of dubbele 600 pk V12 Verados voor een opwindende snelheid, acceleratie en precisie met een maximaal brandstofverbruik.

Geavanceerde Fathom-technologie, een eerste in zijn soort boot-elektrificatiesysteem.

Een state-of-the-art stuurstation, nu met gebruiksvriendelijke Simrad-technologie, grotere elektronica en Joystick Piloting zorgen voor een moeiteloze bediening.

Digitale schakeltechnologie maakt afstandsbediening van sleutelsystemen mogelijk. Beschikbare gyro-stabilisatie zorgt voor comfort in rollende zeeën.

Opnieuw geconfigureerde boegzittingen bieden meer ruimte en gemakkelijker toegang tot de ankerlier/anker en verbeterd vermogen om vanaf de boeg te vissen.

Meer gepersonaliseerde cockpit biedt opties voor een grill en Corian-werkblad.

Verbeterde opslag door de hele boot, wat resulteert in meer bruikbare boegopslag, een meer georganiseerde cabine en beter toegewezen slaapruimte in het V-bed.

Hardtop toegang door het midden zorgt ervoor dat klimmer zich veel veiliger voelt, en de stijllijnen van de boot zijn ook verbeterd

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
 • Afmetingen
  Lengte 10.82 meter
  Breedte 3.3 meter
  Diepgang 0.62 meter
 • Bouw
  Control type Double
  Cockpit type Double cockpit
  Rompmateriaal GRP - sandwich
  Rompkleur White
  Land Boston Whaler
 • Motor
  Ontsteking Electric
  Cylinders 6
  Totale inhoud brandstoftank(s) 1514 liter
Is dit jouw droomboot?

Een nieuwe boot kopen

Droom je al een tijd van een nieuwe boot. Een boot met de nieuwste snufjes, de mooiste designs en eventueel op maat gemaakt. De herinneringen die je maakte op je oude boot neem je mee op je nieuwe reis. Boten zijn er in elk formaat, elk type en in elke prijsklasse. Wat wordt jouw nieuwe boot? Een motorjacht, een zeilboot, een speedboat, een sloep of een rib? Maak jouw droom waar!

Liever toch een gebruikte boot? Bekijk dan hier ons aanbod tweedehands boten!

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!