Aanbod nieuwe boten: 1 t/m 20 van 702

C-Yacht 1050

Ons kleinste SuperYacht, de C-Yacht 1050 De C-Yacht 1050 is een jonge telg uit de succesvolle C-Yacht familie. Het mag dan wel de kleinste C-Yacht zijn, maar doet zeker niet onder voor z’n grote zussen. De 1050 is de verfrissende opvolger van de C-Yacht 1040, helemaal up-to-date aan deze tijd. Maar bovenal: de C-Yacht 1050 is een lekker schip geschikt voor alle wateren en elk type zeiler.

 • Afmeting10.85 x 3.45 x 1.50 – 1.75 m
 • MateriaalHull and deck: sandwich construction with vinylester

Jeanneau Sun Odyssey 349 AVAILABLE 2021

Jeanneau Sun Odyssey 349 pre-ordered 2021

 • Afmeting10.34 x 3.44 x 1.26 m
 • MateriaalGRP (Polyester)

Sea-doo RXT-X RS 300 Millenium-Yellow

€ 20.199,00

Het revolutionaire nieuwe en lichtere platform, gecombineerd met het Ergolock-systeem, maximaliseert de controle in alle omstandigheden. Het revolutionaire nieuwe en lichtere platform, gecombineerd met het Ergolock-systeem,  maximaliseert de controle in alle omstandigheden, waardoor de RXT-X de nieuwe  maatstaf is voor prestaties op ruw water. Met de 300 pk-motor is 96 km / u slechts  een paar seconden verwijderd 

 • Afmeting3.45 x 1.26 x 0.3 m
 • MateriaalGRP (Polyester)

Nimbus Tender T8

Nieuw! Nimbus Tender T8 is een 8 m lange walkaround boot voor watersport activiteiten met flexibele bankopstelling, 2 slaapplaatsen en apart toilet. De Nimbus T8 is een multifunctionele, goed uitgeruste en snelle day cruiser met overnachtingsmogelijkheid voor twee personen.  â??Een functionele dagtender voor degenen die Scandinavisch design, geavanceerde oplossingen en comfort waarderen, â?zegt Jonas Göthberg, Sales Director bij Nimbus.

 • Afmeting8.15 x 2.6 x 0.9 m
 • MateriaalGRP (Polyester)

Pershing 7X

Pershing 7X

 • Afmeting21.11 x 5.35 x 1.52 m
 • MateriaalGRP - sandwich

Menken - Flyer33

€ 160.000,00

De Flyer 33 is een daysailer die de nieuwe standaard zet. De boot is in opdracht van een voormalig wereldkampioen in de Cadet-klasse ontworpen door Dijkstra Naval Architects. Als een winnaar in het veld met de meest gerenommeerde Nederlandse jachtarchitect vijf jaar lang nadenkt, ontwerpt, bijstelt en perfectioneert is de kans best groot dat er een spannende boot uit rolt.    Helemaal als de wereldkampioen zich tijdens het proces realiseert dat de jachtarchitect zijn reputatie niet voor niets heeft verworven en als de architect zich realiseert dat de wereldkampioen echt wel verstand heeft van competitief zeilen en op academisch niveau over zijn boot heeft nagedacht.   Zo is enkele jaren terug de Flyer33 ontstaan. Dijkstra & Partners Naval Architects ontwierp de Flyer33 in nauwe samenwerking met Rutger Mohr, wereldkampioen in de Cadet-klasse in 1982. De boot kreeg lovende recensies in de internationale pers. Iedereen die de boot ziet onderkent het oogstrelende design. En iedereen die ermee gevaren heeft roemt de zeileigenschappen. Helaas heeft Rutger de Flyer niet lang over het water zien vliegen. Hij overleed in 2016 op 51-jarige leeftijd. De seriebouw en verkoop van deze bijzondere boot is nooit serieus ter hand genomen.    

 • CategorieC
 • Bouwjaar2021
 • Afmeting10.25 x 2.65 x 1.35 m
 • MateriaalPolyester
 • MotorYanmar Saildrive 29 PK PK

JetLev-Flyer JF-220

€ 49.900,00

This innovative musclecraft, equipped with a supercharged engine, is your easiest access to flying thrills. This innovative musclecraft, equipped with a supercharged engine, is your easiest access to flying thrills. Enjoy fun on the water with total confidence and control.    

 • Afmeting3.5 x 1.23 x 0.3 m
 • MateriaalOther

Paragon 31 Flybridge

Langer, sterker en slijtvaster. Paragon 31 Flybridge, bedoeld voor de schipper die een compromisloze boot zoekt om het hele jaar mee te kunnen varen. Langer, sterker en slijtvaster. De nieuwe Paragon 31 Flybridge is doorontwikkeld tot een supersterke forens die is gebouwd om "365 days a year" de zwaarste omstandigheden te weerstaan. De Paragon 31 Flybridge is bedoeld voor de serieuze schipper die een compromisloze boot zoekt om het hele jaar te kunnen gebruiken. De Paragon 31 Flybridge kan worden uitgerust met krachtigere motoren, heeft meer ruimte voor gereedschappen, systeeminstallaties en veiligheidsvoorzieningen dan haar voorganger. Het meest opvallende exterieur verschil is de heavy-duty rubberen fenderlijst die nu over de hele boot loopt en de extra lengte. Vergeleken met het vorige Paragon 31 Flybridge-model is de romp nu 40 cm langer en ook 10 cm hoger. De extra lengte verbetert reeds uitstekende zeegaande eigenschappen en verlaagt de planeerdrempel. Door de grotere romphoogte kan de Paragon 31 Flybridge worden uitgerust met dubbele Volvo Penta D4-320 DPI-motoren. Het achterdek is volledig vlak, met effectieve afwatering, voor een maximale oppervlakte en heeft voldoende opbergruimte zowel boven als onder het dek. Het achterdek heeft een optionele zithoek met kussens en een tafel, waardoor het een perfecte sociale ruimte is voor 6-8 personen. De achterpoort bestaat uit twee secties die het mogelijk maken het gehele achterdek te openen.

 • Afmeting10.59 x 3.38 x 1.18 m
 • MateriaalGRP (Polyester)

Long Island 29 Runabout

De nieuwste van de Long Island Runabout serie biedt veel ruimte voor de lengte van de boot. Zo beschikt de 29 Runabout over een royale cockpit met zitgelegenheid voor een groot gezelschap en een cabin met pantry, separate wc en slaapgelegenheid voor twee personen. Dit alles in de stijlvolle Long Island styling en met de prestaties en vaareigenschappen waar de Long Island jachten om bekend staan. 

 • BouwjaarNieuw
 • Afmeting8,90 x 2,80 x m
 • MotorYanmar / Mercury diesel 195 - 370 pk PK

Husky R7

€ 42.719,00

Finse kwaliteit voor een scherpe prijs Het verkennen van de Nederlandse wateren is nog nooit zo eenvoudig geweest, zoals met de Husky R7, die zowel rustig als stabiel vaart. Met Finnmaster Husky R7 krijg je een veelzijdige bowrider waarbij alle passagiers goed worden beschermd door een hoge voorruit. Als het weer omslaat, is het slim opgeborgen zeildoek snel en eenvoudig op te zetten. Het dekzeil biedt extra bescherming tegen wind en regen. Met het open voordek en zijn eenvoudige fendermanden, comfortabele stoelen en een ruime U-vormige bank die gemakkelijk kan worden omgebouwd tot een zonnebed, is de Husky R7 gewoon de perfecte boot om een â??â??dag op het water door te brengen - met het hele gezin. Ambachtelijk gebouwde Finse kwaliteit met een 100% Scandinavisch design. de vorm aanpassen aan de behoeften om het leven op het water gemakkelijker te maken. Finse kwaliteit voor een scherpe prijs. Kan vaarklaar geleverd worden met trailer en Yamaha buitenboordmotor. Direct leverbaar tegen een zeer aantrekkelijke demo korting! 

 • Afmeting6.54 x 2.35 x 0.45 m
 • MateriaalAluminium

Talamex Highline Light HXL 275

€ 1.249,00

Highline X-Light boten zijn ontwikkeld voor gemakkelijk transport en een compacte opslag

 • Afmeting2.75 x 2.45 x 0.25 m
 • MateriaalOther

Husky R5 Met Yamaha 50pk NIEUW

€ 29.995,00

Voorjaarsaanbieding in combinatie met een Yamaha 50PK Najaarsactie en snel, snel willen varen? Wij hebben een mooie combinatieaanbieding met de Husky R5 samen met een Yamaha 50PK.             Van � 31.220,= euro                          

 • Bouwjaar2020
 • Afmeting5.46 x 2.1 x 0.35 m
 • MateriaalAluminium

JetSurf Motorized Sufboard Race DFI

€ 13.495,00

If you do not have racing ambitions but still want to experience the feeling of real racing boards, then the Race model is the right choice. If you do not have racing ambitions but still want to experience the feeling of real racing boards, then the Race model is the right choice. It will enable you to make really sharp turns reminiscent of riding a motorcycle and to master even the steepest waves. The JETSURF Race also comes with an option of a brand new DFI technology engine and a catalyst unit in the exhaust system conforming to the latest EU legislation for getting CE certification granted. Fast turning, low emission impact, and easy maintenance; the new JETSRUF RACE DFi 2019 is one to have!

 • Afmeting1.8 x 0.6 x 0.01 m
 • MateriaalOther

Zodiac Cadet Roll Up

Cadet Roll Up De Zodiac Cadet Roll Up is de ideale tender die u na gebruik zo kunt oprollen. Deze tender is voorzien van een lattenbodem die makkelijk te demonteren is.    - Cadet Roll Up 200 - Cadet Roll Up 230 - Cadet Roll Up 270   -Strongan Mehler 1100 decitex weefsel -Interne lasverbindingen -Verwijderbare lattenbodem -Brede stootrand rondom -Versterkte achterkegels -Boeggreep -2 x sleepogen + 2 hijsogen -2 x draaggrepen (buitenzijde drijver) -Zelflozer met schuifsysteem -Handgrepen op bovenzijde drijver -â??Easy Pushâ? ventielen -Motorplaat -â??Safe Clic roeidolhouders met roeidollen (RVS pin) -Afneembare en deelbare aluminium roeiriemen -Verwijderbare aluminium zitplank -Opbergtas -Voetpomp , reparatieset en handleiding   Delta Watersport heeft een meer dan 25 jarige ervaring in de montage van RIB's en motoren die zowel particulier als professioneel worden gebruikt. Bij de montage wordt uitgegaan van de slechtste condities ( zout water / hitte )  en besteden we dus veel zorg aan de elektrische installatie en het voorkomen van corrosie

 • Afmeting2.3 x 1.34 x 0.3 m
 • MateriaalPVC

Nimbus 365 Coupe

Bekroonde Nimbus 365 Coupé met "allround" kwaliteiten, waar gezelligheid en het leven aan boord zijn gecombineerd met uitstekende vaareigenschappen Internationale bekroonde boot met superieure "allround" kwaliteiten, waar gezelligheid en andere activiteiten aan boord zijn gecombineerd met uitstekende lange vaareigenschappen. De Nimbus 365 Coupé draait om functioneel ontwerp en is gebouwd voor de bewuste motorjachtvaarder die eenvoud, comfort en veiligheid op prijs stelt, maar ook voor gezinnen die willen genieten van een perfecte weekendcruise. Functie, functie en functie Het meest opvallende kenmerk van de nieuwe Nimbus 365 Coupé is het uiterlijk. De nieuwe Nimbus 365 Coupe heeft een modernere designtaal, met sportievere contouren geërfd van zijn zussen de Nimbus 305 Coupe en Nimbus 405 Coupe. Het was natuurlijk de bedoeling om de boot een nieuw uiterlijk te geven dat meer in harmonie is met de rest van de Coupé-reeks, maar bovenal is het een kwestie van verbeterde functionaliteit. Voorbeelden van dit functionele en verbeterde ontwerp zijn een sterkere stootlijst, beter zicht vanuit de stuurstand en de salon, een nieuwe D-stijl met geïntegreerde ventilatie, dubbele dakramen voor meer natuurlijk licht in de salon, een verlengd achterdak voor een betere beschutting en een eenvoudiger kap handling, een nieuwe, verbeterde zijdeur en opnieuw ontworpen preekstoel met verbeterde functionaliteit en veiligheid. Een interieur gekenmerkt door Scandinavisch design Het interieur van de Nimbus 365 Coupé biedt echte kwaliteit met prachtig donker mahonie dat een mooi contrast vormt met de licht gelakte oppervlakken en een gevoel van warmte. De boot heeft twee hutten - de master cabine en de gastenhut - met een gemeenschappelijk toilet. Een innovatie is dat beide hutten zijn uitgerust met hangkasten voor meer opslag. Schotten in cabines zijn met stof bedekt met licht geluidabsorberend materiaal. LED-verlichting in de boot is goed doordacht en zorgt voor een gezellig interieur en functioneel. Geïntegreerde ventilatie maakt een aanzienlijk verschil voor luchtcirculatie en kwaliteit. De beschikbare ruimte in de salon is gemaximaliseerd en voelt lichter en ruimer aan dan het vorige model. De belangrijkste reden is het extra grote glazen dak voor royaal natuurlijk licht en twee grote zonnedaken (elektrisch of handmatig) met geïntegreerde zonwering. De salon heeft grote platte oppervlakken, maar voelt nog steeds knus aan. De omkeerbare passagiersbank in de Salon biedt plaats aan twee volwassenen of een volwassene plus twee kinderen die in de rijrichting kunnen staan. De U-sofa in de salon is groot en biedt plaats aan een grote tafel, met voldoende ruimte voor vier personen om te eten of zes om comfortabel te ontspannen. De U-sofa kan eenvoudig worden omgezet in een extra tweepersoonsbed. De boot heeft gelamineerde ramen met een grote gewelfde voorruit, een nieuwe flush-sluitende schuifdeur aan stuurboord en een volledig te openen raam naar bakboord.

 • Afmeting11.56 x 3.5 x 1.1 m
 • MateriaalGRP (Polyester)

Mercury Airdeck Ultra Light 220

€ 810,00

Especially Designed Light Weight, Quality Inflatables

 • Afmeting2.2 x 1.52 x 0 m
 • MateriaalOther
Verkocht

Winner 1020 Performance Zarinda

€ 79.900,00

Are you looking for a fast and elegant sailboat then this Winner 1020 Performance is for you. The boat is lighty used and never raced. Are you looking for a fast and elegant sailboat then this Winner 1020 Performance is for you. The boat is lighty used and never raced .Don't miss out on a great opportunity to buy this boat at a very attractive price. The listprice in 2011 was 189500 euro, now offered at only 79900 euro. Just 1191 nautical miles sailed.              

 • Bouwjaar2011
 • Afmeting10.14 x 3.25 x 1.95 m
 • MateriaalGRP (Polyester)

Boston Whaler 405 Conquest

€ 1.317.720,00

NIeuw model voor 2020. With the 405 Conquest, you never have to choose between gracious comfort and exceptional capability. Cabin features private master stateroom and two guest sleeping quarters, an enclosed head with separate shower, a convenient galley and more. Full-beam single-piece windshield with optional side glass for unobstructed visibility and a closer sense of connection with the water. Quad 300-hp Mercury Verado® engines with optional Joystick Piloting provide impressive power and control. Highly customizable transom prep area with multiple fishing and entertaining options. Unique portside companion lounge with hidden table converts to multiple positions. Luxury touches throughout include a rain shower, innerspring mattresses, Corian countertops and premium finishes. Available with Seakeeper gyro-stabilizing system.

 • Afmeting12.6 x 4.11 x 0.79 m
 • MateriaalGRP (Polyester)

Linssen 30.0 SL Sedan

€ 246.800,00

Linssen Yachts

 • Afmeting9.7 x 3.35 x 1 m
 • MateriaalSteel
 • Motor1x 4 cil. Volvo Penta Diesel, type D2-50 PK