RS Sailing RS21

€ 37.500,00 BTW Betaald
  • Status:Beschikbaar
  • Merk:RS Sailing
  • Model:RS21
  • Categorie:Open sailing boat
  • Afmeting:6.4 x 2.2 x m

Omschrijving

De RS21 is de ideale daysailor voor de recreatieve zeiler. Daarnaast is de RS21 geselecteerd als de boot voor de Sailing champions league.

Het dek heeft meer dan voldoende ruimte voor 4 tot 5 actieve zeilers, terwijl met de slimme lay-out van de boot ook duo-handed gezeild kan worden. Het zorgt voor flexibiliteit voor zowel racing, training en cruising. De RS21 is gebouwd van glasvezel en polyester en is voorzien van een kernmateriaal van gerecyclede PET. De RS21 kan optioneel worden uitgerust met een volledig elektrische motor waarvan de schroef in de romp verdwijnt tijdens het zeilen. De accu is los en kan gemakkelijk na het zeilen opgeladen worden.

Met de RS21 heeft RS Sailing een 21 voet kielboot ontwikkeld die duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en fantastische zeileigenschappen combineert in een boot.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
Is dit jouw nieuwe droomboot?

Een nieuwe boot kopen

Droom je al een tijd van een nieuwe boot. Een boot met de nieuwste snufjes, de mooiste designs en eventueel op maat gemaakt. De herinneringen die je maakte op je oude boot neem je mee op je nieuwe reis. Nieuwe boten zijn er in elk formaat, elk type en in elke prijsklasse. Wat wordt jouw nieuwe boot? Een motorjacht, een zeilboot, een speedboat, een sloep of een rib? Maak jouw droom waar en koop een nieuwe boot. 

Liever toch een gebruikte boot? Bekijk dan hier ons aanbod tweedehands boten!

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!