Van den Hoven Executive 1500 MK2

  • Status:Beschikbaar
  • Categorie:Motor Yacht
  • Bouwjaar:Custum build
  • Afmeting:14,99 x 4,78 x 1,30 m
  • Doorvaarhoogte:3,45 m

Omschrijving

De Executive 1500 Mk2 is een echte Van den Hoven en herkenbaar door zijn lijnvoering. Met veel ruimte voor zijn lengte, hoogwaardige afwerking en veel aandacht voor comfort. De vaareigenschappen van dit compacte motorjacht nodigen uit tot langere tochten door de Europese wateren. Door zijn lage opbouw vormen de meeste bruggen geen enkel obstakel.

De 1500 Mk2 wordt standaard geleverd met 1 Volvo Penta motor van 225 pk die het jacht geluidsarm voortstuwt. Deze D4-versie is erg zuinig en heeft zich reeds bewezen op het gebied van betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Net als alle motorjachten van Van den Hoven kan ook dit type volledig aangepast worden aan de wensen van de klant. Semi custom built boten laten veel vrijheid toe. Er is dan ook geen enkele Executive 1500 Mk2 hetzelfde. U kunt kiezen voor 6 slaapplaatsen of als u extra ruim wilt reizen kunt u ook één grote slaapkamer maken met zeer ruime badkamer en ruime ‘walk inn closet’.

De keuken van de 1500 Mk2 is standaard zeer compleet uitgerust met een moderne inductie kookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser en koel/vries combinatie en ruim werkblad.

Aan de achterzijde bevinden zich het zwemplateau en de ingang naar de goed toegankelijke machinekamer. Aan de voorzijde van het schip een comfortabele bank geplaatst voor 3 tot 4 personen waar het goed toeven is als het weer warmer wordt. Ook bij dit motorjacht is het mogelijk om een Flybridge aan te brengen met een extra stuurstand.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
  • Afmetingen
    Lengte 14,99 meter
    Breedte 4,78 meter
    Diepgang 1,30 meter
    Doorvaarhoogte 3,45 meter
  • Bouw
    Bouwjaar Custum build
    Werf Van den Hoven Jachtbouw
    Land Nederland
    Ontwerper John Van leuwen
Is dit jouw droomboot?

Een nieuwe boot kopen

Droom je al een tijd van een nieuwe boot. Een boot met de nieuwste snufjes, de mooiste designs en eventueel op maat gemaakt. De herinneringen die je maakte op je oude boot neem je mee op je nieuwe reis. Boten zijn er in elk formaat, elk type en in elke prijsklasse. Wat wordt jouw nieuwe boot? Een motorjacht, een zeilboot, een speedboat, een sloep of een rib? Maak jouw droom waar!

Liever toch een gebruikte boot? Bekijk dan hier ons aanbod tweedehands boten!

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!