Aanbod nieuwe boten: 1 t/m 20 van 725

Als je op zoek bent naar een nieuwe boot, dan is het belangrijk om eerst te bepalen welk type boot het beste bij je past. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit een zeilboot, een motorboot, een sloep, een catamaran of een speedboot. Elk type boot heeft zo zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen, dus het is belangrijk om goed te weten wat je wilt voordat je een aankoop doet. Wat je ook zoekt, er is een nieuwe boot voor elke watersporter.

Sunreef 80 Power New Built

prijs op aanvraag

The new 80 Sunreef Power is a universal multihull yacht for long cruises in ultimate comfort The new 80 Sunreef Power is a universal multihull yacht for long cruises in ultimate comfort. Taking luxury and seaworthiness to a new dimension, this dynamic and elegant craft enters the Sunreef Yachts range, redefining the authentic power catamaran design. The yachtâ??s dynamic hull and superstructure stretch the living spaces to the extreme, offering infinite options for a bespoke layout and décor. With a bold, contemporary hull styling, the 80 Sunreef Power incorporates classic stainless steel portlights, teak sole decks, high bulwarks and subtle ambience lighting. Her massive garage combined with an aft platform allows the 80 Sunreef Power to take her dinghy, numerous water toys and jet-ski anywhere she goes. Easily accessed from the saloon, the yachtâ??s full-beam bow terrace is a vast, soothing retreat with amazing amounts of space for sunning and lounging. The 80 Sunreef Powerâ??s immense flybridge offers enough breadth to house a spa pool, a wet bar and generous seating all around.

  • CategorieMultihull motor boat
  • Bouwjaar2024
  • Afmeting23.95 x 12 x 1.7 m
  • MateriaalGRP (Polyester)
  • Motor2 x 575 HP - 2 x 1200 HP PK

Iron 827

€ 58.775,00

De IRON 827 combineert sterkte, design en hoge functionaliteit met grote zeewaardigheid. Uitzonderlijke prestaties voor kenners IRON Boten zijn het resultaat van een samenwerking tussen Ironbrothers en het toonaangevende ontwerpteam van Mannerfelt, een internationaal erkend bureau met meer dan honderd succesvolle motorbootprojecten, talrijke ontwerpprijzen en 25 wereldkampioenschappen in powerboatraces. Hun reputatie is gebaseerd op uitstekend ontwerp, brandstofefficiënte rompen en baanbrekende oplossingen. Het unieke spatbordprofiel en de geïnspireerde faceted oppervlakken geven IRON Boten hun onderscheidende karakter, zowel in beweging als bij het aanmeren. De hoge boeg houdt de boot droog in ruwe omstandigheden, terwijl de lage rompzijde gewicht bespaart en stabiliteit biedt tijdens het varen. Het slim ontworpen middenconsole zorgt voor optimale gewichtsverdeling en wendbaarheid. Bij IRON Boten staat functionaliteit centraal, met ruime opslagcompartimenten in de boeg, achtersteven en middenconsole, samen met handige voorzieningen zoals een waterskipaal en toegankelijke zwemplatforms. Bovendien onderscheidt IRON zich door efficiëntie in productie, met slechts 9 gemeenschappelijke modules voor verschillende modellen. Dit resulteert in kosteneffectieve productie zonder in te leveren op kwaliteit, waardoor IRON Boten kunnen concurreren met duurdere sportboten. De Iron 827, een van de opvallende modellen, wordt standaard geleverd met indrukwekkende functies, waaronder een transomluik, skipaal, zonnedek, elektrische bilgepomp, zwemtrap, brandblusser, royale opbergruimte, geïntegreerde IRON-stootrand en LED-navigatieverlichting. Optionele upgrades omvatten Seadek, afdekzeil, sprayhood, doucheset, t-top, opklapbare tafel, Simrad-navigatie en antifoulingbehandeling.

  • CategorieSpeedboat and sport cruiser
  • Afmeting8.27 x 2.44 x 0.69 m
  • MateriaalGRP (Polyester)

Sea Ray 250 SLX

€ 134.050,00

Werfgebouwd Sea Ray

  • Bouwjaar2024
  • Afmeting7.77 x 2.59 x 1.02
  • MateriaalOther

Grand GL580 Golden Line

Als onderdeel van ons voortdurende productontwikkelingsprogramma zijn we verheugd de introductie van onze nieuwe Golden Line G580 aan te kondigen. Als onderdeel van ons voortdurende productontwikkelingsprogramma zijn we verheugd de introductie van onze nieuwe Golden Line G580 aan te kondigen. Dit nieuwe model past perfect tussen twee van onze bestsellers - de G500 en G650. Met zijn eigentijdse ontwerp en onderscheidende kenmerken biedt de G580 een geüpdatete romp- en buisgeometrie gebaseerd op een synthese van modern design en ergonomie. De dynamische vormgeving met vloeiende lijnen zorgt voor een opvallende uitstraling, terwijl er ook voldoende opbergruimte is. De optimale gewichtsverdeling, met de stuurconsole en dubbele piloot-/passagiersstoelen centraal in de cockpit geplaatst, zorgt voor een uitstekende balans en wendbaarheid. De G580 heeft uitstekende resultaten laten zien tijdens testvaarten op het gebied van zeewaardigheid, laadvermogen en andere belangrijke parameters, waaronder het voorgestelde assortiment buitenboordmotoren. Dit is bereikt door ons beproefde High Step Hull-ontwerp te combineren met een hoge deadrise, spectaculaire contouren en aandacht voor detail. Net als alle modellen in de serie is de G580 uitgerust met een uitgebreide lijst van standaarduitrusting en een breed scala aan opties en accessoires. Samen met nieuwe bekledingscombinaties zorgt dit voor een uitstekende aantrekkingskracht op klanten en creëert het een unieke identiteit. 5,85 meter 2,45 meter 0,50 meter (max) 535 kg 12 150 PK C PVC of Hypalon Witsen Marine is trots om exclusieve dealer van GRAND Boats te zijn. Onze GRAND RIBS zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en de nieuwste technologieën, waardoor ze duurzaam en betrouwbaar zijn. Ontdek vandaag nog de opmerkelijke kenmerken en uitstekende prestaties van de GRAND Golden Line G580 bij Witsen Marine, uw vertrouwde partner voor hoogwaardige boten.

  • CategorieRIB and inflatable boat
  • Afmeting5.85 x 2.45 x 0.5 m
  • MateriaalGRP (Polyester)
Onder optie

Fairline Phantom 65 - MODEL 2023

€ 2.778.050,00

Geïnspireerd door het bekroonde ontwerp van de Targa 65. Elegant design en premium afwerking. Uitgeroepen tot winnaar bij de Motor Boat Awards 2023. De Fairline Phantom 65 is een adembenemend luxe jacht dat zich richt op comfort en verfijning. Geïnspireerd door het bekroonde ontwerp van onze Targa 65, verhoogt de nieuwste toevoeging aan de Fairline-familie de lat op elk niveau. Met zijn elegante lijnen, op maat gemaakte afwerking en indrukwekkende specificaties biedt dit jacht een ongeëvenaarde ervaring op het water. De royale binnen- en buitenruimtes van de Phantom 65 zijn voorzien van hoogwaardige materialen en vakmanschap. De ruime salon, volledig uitgeruste keuken en drie prachtige hutten, elk met een eigen badkamer, bieden alle comfort dat je nodig hebt. Geniet van het panoramisch uitzicht op de omgeving vanaf de indrukwekkende flybridge, een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de zon.  Bezoek onze showroom in Marina Port Zélande en bewonder de perfecte combinatie van stijl, comfort en prestaties zelf.

  • CategorieMotor Yacht
  • Bouwjaar2023
  • Afmeting19.96 x 5.23 x 1.47 m
  • MateriaalGRP (Polyester)

Interboat Intender 650

€ 41.700,00

Intender 650 Mooi van lijn, een overcomplete standaarduitrusting en natuurlijk volledig handgemaakt op de eigen werf in Zwartsluis. Dit samen met het comfort van een koelkast, een spoelbak en een deur in de spiegel voor vrije toegang naar het zwemplateau maken de nieuwe Intender 650 een tender zoals u die van Interboat kent. Steeds een stapje verder. Op één piepklein puntje na dan. We komen nu in de hoek van de ‘Classifed Information’ terecht. De Intender 650 zit -zoals marketeers dat noemen- in een aangenaam prijssegment. En met slechts 33 pk haalt de 650 maar liefst 21 km/u.   Interieur Intender 650 De ruime kuip biedt voor 8-9 personen een comfortabele zitplaats. De hoge rugleunigen en diepe zittingen zorgen voor urenlang vaarplezier. Tussen de  U- vormige bank in het voorschip  kunnen  extra kussens worden geplaatst waardoor er een groot zonnebed ontstaat. De  midscheeps geplaatste consoles kunnen naar keuze worden ingericht met een spoelbak en of een compressor koeler.   Mooi van lijn, een overcomplete standaarduitrusting en natuurlijk volledig handgemaakt op de eigen werf in Zwartsluis. Dit samen met het comfort van een koelkast, een spoelbak en een deur in de spiegel voor vrije toegang naar het zwemplateau maken de nieuwe Intender 650 een tender zoals u die van Interboat kent. Steeds een stapje verder. Op één piepklein puntje na dan. We komen nu in de hoek van de ‘Classifed Information’ terecht. De Intender 650 zit -zoals marketeers dat noemen- in een aangenaam prijssegment. En met slechts 33 pk haalt de 650 maar liefst 21 km/u.   Exterieur Intender 650 De eigentijdse Intender 650 is een opvallende verschijning op het water. Het geïntergreerde zwemplateau is middels een deur in de spiegel zeer eenvoudig bereikbaar. De kabelaring of de optionele rubber stootrand geeft  de 650 een stoere uitstraling maar doet ook dienst als stootrand en beschermd daarmee de romp.

  • CategorieTender
  • Bouwjaarnieuw
  • Afmeting6.50 x 2.50 x 0.70 m
  • Materiaalpolyester
  • MotorVetus/ Volvo Penta 16 - 75 PK

Tesoro Yachts T-40

prijs op aanvraag

Luxe walkaround boat De Tesoro T-40 is een luxe walkaround boot en biedt met een topsnelheid van 45 knopen een fantastische sportieve ervaring. De boot is voorzien van de meest vooruitstrevende technologie, materialen en techniek, waardoor hij sterk, snel en wendbaar is. De ruime indeling aan dek biedt voldoende ruimte om te genieten van de zon en zee. Het ruime interieur heeft een afwerking van hoogstaande kwaliteit. De Tesoro T-40 is leverbaar met twee Volvo Penta sterndrive binnenboord dieselmotoren vanaf D4 300PK tot D6 440PK of twin Mercury 450 Racing buitenboord motoren. Het grote zwemplatform en bergruimte voor allerlei water toys maakt de T-40 perfect om allerlei watersporten te beoefenen op, in of onder water. Elke Tesoro verlaat de werf als uniek meesterwerk geheel afgestemd op de wensen van de klant die zelf tot in de kleinste details, zijn droomschip kan samenstellen door een uitgekiende keuze van kleuren, materialen, uitrusting en accessoires. Sea Independent mag zich sinds begin 2024 exclusief Tesoro Center voor de Benelux noemen. Als u meer informatie of een op maat gemaakte offerte wilt ontvangen of als u een afspraak wilt maken om een demo boot te gaan bekijken, neem dan gerust contact op. //www.tesoroyachtsbenelux.com/ vindt u een 3D-configurator waarmee u een jacht kunt ontwerpen dat volledig op uw wensen is afgestemd.

  • CategorieSpeedboat and sport cruiser
  • Bouwjaar2024
  • Afmeting12.36 x 3.68 x 0.55 m
  • MateriaalGRP (Polyester)
Verkocht

Nieuw Schiphuis Staal 23 Meter

Nieuwe Schiphuizen op een prachtige locatie aan het Heegermeer. Prins van Oranje heeft stalen schiphuizen van  23 meter in ontwikkeling in Woudsend, te midden van het Friese Meren gebied. De bouw start eind 2022, klaar aanvang seizoen 2023! info@prinsvanoranje.nl  Zoekt u een boothuis in Friesland? Wij realiseren stalen boothuizen met optionele garage. Van hieruit kunt u direct de Friese Meren op varen, het Slotermeer en Heegermeer liggen vlakbij.  23.00 x 7.00 x 6.50m. De schiphuizen van 23 meter kunnen beschikken over een ruime luxe garage / berging. Afmeting 6.00 x 7.00 meter (LxB).  De schiphuizen zijn aangesloten op walstroom en waterleiding en krachtstroom. Uw boot ligt veilig en beschermd tegen diefstal door permanent toezicht van een beheerder. Het terrein in Woudsend is rondom voorzien van een hekwerk, solide toegangspoorten en vormt een afgesloten geheel.  Wij informeren u graag over de mogelijkheden die Prins van Oranje u te bieden heeft. Neem gerust contact met ons op!  

  • CategorieMotor Yacht
  • Bouwjaar2022
  • Afmeting23 x 7 x 2 m
  • MateriaalSteel

Boarncruiser 38 Classic Line

  • CategorieMotor Yacht
  • Afmeting11.4 x 4.05 x 1.1 m
  • MateriaalSteel

Vanquish Yachts VQ40

VQ40: Craft-work in composite Built in composite with a cool stepped hull and phenomenal performance, the multifunctional VQ40 offers a world of choice with its inboard and outboard engine models. Whether you deploy as a superior sports cruiser, tender or chase boat, your need for speed will be sated.   Smooth operator The Vanquish brand first made its name for custom driver’s boats over 45 feet in aluminium. In 2019 we introduced a thrilling range of 40-foot designs in composite to bring Vanquish power and excitement to an even wider audience. The VQ40 quickly became renowned for its smooth performance and ease of handling. A sleek stepped hull developed by Bakewell-White Yacht Design enhances the VQ40’s awesome acceleration, wave-riding skills and manoeuvrability. Those onboard stay dry even at high speeds and the transparent glass T-top design adds to both the comfort and the swish exterior looks.   Multiple uses The VQ40 is a mighty multifunctional Vanquish model. The large rubber rub rail makes it perfect as a superyacht tender and a chase boat. But most owners see their VQ40 as a superior sports boat with a choice between inboard and outboard engines. The triple Verado 450R outboards offer a scorching top speed of at least 65 knots, which is more than enough for water-skiing. There’s also a Veloce version with triple Seven Marine 627 hp engines if you’d like to get to your snorkelling destination even faster. Regardless of which you choose, you’ll sure feel the power in one of the co-pilot seats.   Relaxed style The VQ40 is about more than sports and speed. The inboard models ( are ideal for the al fresco life, with many options for 16 people to lounge, sunbathe lunch and party. Behind the helm is a smart outdoor-galley area, complete with electric grill, Corian countertop, sink, wine cooler/fridge and/or icemaker, plus a storage locker. Below decks you can fit anything from a queen bed to a large kitchen, as well as a shower and toilet. All VQ40s can be personalised in terms of their interior style, upholstery and colour scheme. The low draught increases access to smaller harbours, making the VQ40 ideal for chartering too.

  • CategorieOpen boat and rowboat
  • Afmeting12,15 x x m
  • MotorVolvo, Mercury Verado, Seven Marine Inboard diesels twin 440 hp Volvo D6 diesels with DPI drives or Standard outboard 2 x 300 hp Mercury Verado or 3 x Mercury Verado 400 or 3 x Mercury Verado 450 R or 3 x Seven Marine 627 hp PK

Delphia 12 Flybridge

€ 308.500,00

Exclusief bij Tornado Sailing, interessante Buy & Charter mogelijkheden Dit luxe en zeer ruimtelijke 2-cabine motorjacht biedt u al het comfort en gemak aan boord. De zeer riante overdekte kuip loopt vloeiend door naar de salon die gecombineerd is met de keuken en stuurhut. De ruime flybridge beschikt over een tweede stuurstand, zithoek en zonnebed. Met dit schip bent u niet meer afhankelijk van het weer en beschikt u altijd over voldoende ruimte en comfort. Voorin het schip bevinden zich 2 riante slaapvertrekken, 2 toiletten en een aparte doucheruimte. Interesse in de prijslijst en/of een proefvaart? Neem dan vrijblijvend contact op met Tornado Sailing in Makkum.

  • CategorieMotor Yacht
  • Afmeting12.75 x 4.26 x 0.84 m
  • MateriaalGRP (Polyester)
  • MotorNanni/ Volvo Penta/ Yanmar 50/80/110/220/115/140/2x 115/2x 140 PK

Sunreef Supreme 68 Power New

prijs op aanvraag

The Sunreef Supreme 68 Power is a 68 ft power catamaran with a total living space of 302 sqm offering the surface of a superyacht on a unit below 24 m The Sunreef Supreme 68 Power is a 68 ft power catamaran with a total living space of 302 sqm offering the surface of a superyacht on a unit below 24 m.  As a result, the Sunreef Supreme 68 Power boasts an enormous main room surrounded with floor to ceiling glass - a smooth, seamless space opening onto the cockpit and giving direct access to the deck through sliding doors on both sides of the yacht. The exterior and interior surfaces of the boat merge into one panoramic lounging and dining area. The design of the main deck and hulls offers a total versatility in the possibilities for a smart, individually tailored layout matching every single Ownerâ??s lifestyle. The Sunreef Supreme 68 is equipped with an aft garage - a truly revolutionary feature on a catamaran under 70 feet. This voluminous space allows to conveniently store a 5m tender, up to two jet-skis, diving gear and numerous water toys. The garage door, when lowered, creates a large aft platform that is perfect for water sports.

  • CategorieMultihull motor boat
  • Bouwjaar2024
  • Afmeting2.05 x 1.05 x 1.1 m
  • MateriaalGRP (Polyester)
  • Motor2 x 575 HP PK

PARDO YACHTS 43 - JULY 2024 (NEW)

When style meets performance! Please contact us for unique sales opportunities!

  • CategorieMotor Yacht
  • Bouwjaar2023
  • Afmeting14 x 4.25 x 1.05 m
  • MateriaalGRP - sandwich
  • MotorVolvo Penta IPS 2x 370 Hp of 2x 435 Hp PK

Marex 310 Sun Cruiser

  • CategorieMotor Yacht
  • Afmeting9.46 x 3.24 x 0.97 m
  • MateriaalGRP (Polyester)

PIRELLI 35

€ 406.700,00

Pre season deal, mooie Pirelli 35 met hard top, direct leverbaar! Kom deze Pirelli nu bezichtigen in onze verkoophaven in Roermond. De PIRELLI 35 maakt deel uit van een nieuwe reeks modellen, begonnen met de PIRELLI 42, die het DNA van een uniek merk en de ervaring, knowhow en technologie van de vorige modellen samenbrengt. Gekenmerkt door het patroon van het PIRELLI Blue Wet-Tire profiel dat op de tube is gereproduceerd, wil dit model de meest authentieke interpretatie zijn van Pirelli's expertise in "extreme natte omstandigheden". De PIRELLI 35 tilt Rib's naar een nog ongekend niveau en biedt een exclusieve ervaring. Ontworpen door het Mannerfelt Design Team, samen met Tecnorib winnaar van de Red Dot Award voor de PIRELLI 1400, bouwt de PIRELLI 35 voort op zijn succes en breidt het verder uit, niet alleen in grootte maar vooral in concept, door het toevoegen van het comfort van een jacht met behoud van de sportieve uitstraling. STYLE De PIRELLI 35 vormt de ware doorontwikkeling van de stijl en filosofie van de door het Mannerfelt Design Team ontworpen maxi rib PIRELLI. Sportiviteit en strakke lijnen geven het een unieke elegantie die iedereen zal charmeren. INTERIORS De binnenruimtes zijn de uitkomst van een streven om aan de wensen van de eigenaar te voldoen, met als doel elke ruimte die PIRELLI 35 biedt optimaal te benutten. Elegantie, luxe en gemak zijn de termen die het resultaat van dit proces het best omschrijven. ERGONOMICS Ontstaan uit een proces dat begon met de PIRELLI 42, combineert het ontwerp van de PIRELLI 35 persoonlijkheid en karakter. De walkaround indeling benut de open ruimtes, van het verrassende leefgedeelte tot de boegbank. DESIGN De PIRELLI 35 is tot in het kleinste detail ontworpen om een comfortabel en ontspannen leven aan boord te garanderen. Het brede zonnedek op de boeg biedt comfort en veiligheid voor diegenen die optimaal van de zee willen genieten, terwijl de kuip is uitgevoerd naar de wensen van de eigenaar en veel gasten in alle comfort kan ontvangen.

  • CategorieRIB and inflatable boat
  • Bouwjaar2023
  • Afmeting11.1 x 3.8 x 0.75 m
  • MateriaalHypalon Neoprene
  • MotorV8-300 Verado PK

PARDO YACHTS 50 - JULY 2024 (NEW)

When style meets performance! Please contact us for unique sales opportunities!

  • CategorieMotor Yacht
  • Bouwjaar2024
  • Afmeting16.25 x 4.95 x 1.2 m
  • MateriaalGRP - sandwich
  • MotorVolvo Penta IPS PK

Moonday 780 WA

De Moonday 780SD is verrassend luxe en groot. Veel boot voor een concurrerende prijs en ook nog trailerbaar! Door de lichte en uitstekende bouwkwaliteit kunt u deze boot overal mee naar toe nemen op vakantie. Deze Moonday is erg stabiel op het water en kan uitgerust worden met een luxe T-top, die de ruime rondzit overkapt. Vanuit de kuip is er een brede doorloop naar het voordek, waar u kunt zonnen op het ruime zonnedek. Ideaal met kinderen! Geen klimmen en klauteren. In de kuip is er een speciale plaats voor een kookstel en wasbak. In de kajuit is er plaats gemaakt voor een ruim bed met een afsluitbaar elektrisch toilet. Door de ruimtelijke indeling is er veel opbergplek onder de banken. Genoeg plaats om te genieten dus! U kunt bovenop het standaardpakket vele extra accessoires toevoegen.

  • CategorieMotor Yacht
  • Bouwjaar2023
  • Afmeting7,80 x 2,55 x 0,40 m
  • MateriaalGRP (Polyester)

Primeur 710 met 30 pk Suzuki

€ 44.144,00

Primeur 710 met Suzuki 30 pk. Het eerste wat opvalt aan deze fantastische 7 meter lange tender is het uiterlijk. Kenmerkend voor de Primeur 710 Tender is de gladde buitenzijde zonder kabelaring. Daardoor krijgt deze tender een sportief uiterlijk. Op de neus is een RVS-strip met trekoog bevestigd en ook om het zwemplateau vind je een RVS-stootlijst. Alles klopt aan deze tender. Het zwemplateau heeft een mooie maat en standaard is de boot afgewerkt met een teakline vloer en teakline op het zwemplateau. Optioneel is het mogelijk om het standaard teakline te vervangen voor Finland teakline of zelfs flexiteak. Wat onderhoudsvrij is en niet verkleurt. De Primeur 710 is standaard al zeer compleet uitgerust: Geïntegreerd zwemplateau Zwemplateau uitgerust met HPL teakline Ankerluik op voordek HPL teakline op dek HPL teakline op vloer HPL teakline op opstaptreden Ergonomisch gevormde zitbanken + rugleuning Grote opbergruimten onder zitbanken Kussenset Diamante Zelflozing naar bilge RVS boegoog RVS kikkers (6 x) RVS strip omranding zwemplateau Groot stuurwiel Meerprijs uitrusting: Rompkleur grafiet zwart. Binnenkleur helderwit. Suzuki DF 30 ARL (vaarbewijs vrij) Boegschroef Topdek compleet uitgevoerd Exclusief package zonnedek + Tafel RVS Railingpakket ( voor en achter) RVS railing op console Gewatteerde kussenset blokprofiel Bunkussen Navigatie verlichting complete set Vaarklaar pakket 4 aanleg lijnen, 4 fenders en Anker. Vaarklaar maken boot en motor Vaarklaar voor 44.144,- euro. (Met een Suzuki 60 pk, (snelvarend) 3600 euro meerprijs) (Met een Suzuki 100 pk, (snelvarend) 7900 euro meerprijs) Transport van de boot is mogelijk. Kortom sleutel omdraaien en varen maar. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons. Met vriendelijke groet, Jacco JH watersport Voor meer informatie:   https://www.jhwatersport.nl/primeur/primeur-710-tender/ Volg ons op:   https://www.facebook.com/JhWatersport/

  • CategorieTender
  • Bouwjaar2024
  • Afmeting7.1 x 2.5 x 0.50 m
  • MotorSuzuki 30 pk. PK

ICE 72 NEW

prijs op aanvraag

ICE Research of maximum performances, safety and comfort mixed together in order to create a unique sailing yacht. It was not easy to make these generally contrasting elements to joint together. Only the great experience of designers, technicians and builders allow to achieve this great alchemy. We are talking about a luxury â??Fast Cruiser Yachtsâ? characterized by a â??Mediterraneanâ? typology, created to live in a comfortable and equilibrate way, both outside and inside the yacht. THE PROJECT Moving on from the same canoe body, different deck lay out are proposed so that each client may follow his wishes and his own way of sailing. So it is possible to choose one of the two double cockpit configuration proposed by the shipyard, the first one, more classical, is characterized by a large guests separated cockpit and by a sailing manoeuvre dedicated aft cockpit, and the second one, oriented towards sailing efficiency during the long oceanic navigations, characterized by a very large aft bridge and by a generous manoeuvre cockpit. Or alternatively it will be possible to choose the new â??open transomâ? version, to live your holydays in direct contact with the sea.

  • CategorieSailing Yacht
  • Bouwjaar2025
  • Afmeting21.6 x 6 x 3.1 m
  • MateriaalEpoxy composite
  • MotorCummins 260 Hp PK

Nord Star 31+

€ 244.116,00

Pilothouse Yacht NORD STAR 31+ offers superior living comfort in its class. Modern design and technical qualities offer great offshore performance and walk-around access with three doors. The hand laminated construction gives her extra strength to meet the waves.

  • CategorieMotor Yacht
  • Afmeting10.05 x 3.15 x 0.7 m
  • MateriaalGRP (Polyester)