Interboat Intender 700

€ 43.500,00 BTW Betaald
  • Status:Beschikbaar
  • Merk:Interboat
  • Model:700
  • Categorie:Tender
  • Bouwjaar:nieuw
  • Afmeting:6.90 x 2.50 x 0.70 m
  • Doorvaarhoogte:1.12 m
  • Materiaal:polyester
  • Motor:Vetus/ Volvo Penta 16 - 75 PK
  • Ligplaats:Loosdrecht

Omschrijving

Intender 700

De Intender 700 is een opvallend model. Naast een paar opmerkelijke noviteiten kent de gemoderniseerde uitvoering van de sloep nog één extra prettige bijkomstigheid. Dankzij een compleet nieuw onderwaterschip, bereikt de 700 met weinig vermogen een hoge snelheid.

 

Interieur Intender 700

Naast de goede zit en veel handige bergruimtes is het achterschip de eyecatcher van deze ultieme "lounge" tender. De kuip is beveiligd met een waterdichte klep (=CE keurmerk) die met een simpele handeling naar beneden gaat en zo de achterkant volledig naar het water opent. De open spiegel creëerd een een uniek 1,80 m breed ligbed voor 3 personen dat direct aan het water grenst. Ook ziet u op de foto's dat deze Intender de enige op de markt is waar de huisdieren zeker niet vergeten zijn. Een prachtige comfortabele 2 "honds"-bench is standaard aan boord! Kortom een terras aan het water met een heel groot sociaal karakter incl. huisdieren.  Ervaring heeft ons ook inmiddels geleerd dat kinderen nergens anders meer willen "loungen" op het lounge dek achterop. Iedereen is betrokken en zo moet het ook zijn dankzij deze prachtige Intender 700.

 

“ Beschikt over uitstekende vaareigenschappen “

De eigentijdse Intender 700 heeft een geheel open spiegel die met een waterdichte klep is af te sluiten. De open spiegel geeft veel ruimte en verbindt de ruime kuip met het grote zwemplateau. Werkelijk uniek is dat de stuurbank in het achterschip in een handomdraai is om te bouwen tot een driepersoons zonnedek. Met de Intender 700 combineert Interboat maximaal rendement en comfort met minimale verbruikscijfers. Zie daar de ultieme contradictio in terminis! Interboat mikt met dit model op watersporters die eigentijds design en comfort graag koppelen aan stevige sportieve prestaties. En met de 33 pk 4 cilinder diesel vaart de boot maar liefst 21 km/u! En met de 42 pk zelfs 24 km/u. Wilt u een volledig overzicht van deze prachtige boot inclusief de prijzen en haar extra’s?

 

Exterieur Intender 700

Met haar steilsteven en hoog vrijboord verzekerd ze de opvarenden een droge tocht. Met relatief kleine motoriseringen en door haar uitgekiende onderwaterschip presteert ze optimaal. Rustig varen als een sloep zonder koerscorecties, met snelheid een groot stuk water overbruggen of spelevaren met de kinderen. Zegt u het maar,  ze kan het allemaal.    

Intender 700

The contemporary Intender 700 offers the ?exibility of a fully open or closed off watertight transom via it’s simple folding system. This creates a spacious area, ?uidly connecting the cockpit to the large bathing platform. The truly unique feature is the helm bench at the stern which converts to a sundeck large enough for 3 people. This new tender is for those who enjoy modern design, comfort and strong sports performance; with the 33hp diesel running up to 21km/h, and the effcient 75hp Volvo reaching up to 35 km/h
+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
  • Afmetingen
    Lengte 6.90 meter
    Breedte 2.50 meter
    Diepgang 0.70 meter
    Waterlijn lengte (Lwl) 6.70 meter
    Doorvaarhoogte 1.12 meter
  • Bouw
    Bouwjaar nieuw
    Dek en opbouw materiaal naar keuze
    Waterverplaatsing 1300 Kg
    Kiel/zwaard RVS-roerhak
    Control type mono-kabel/ hydraulisch
    Cockpit type naar keuze
    Dek en opbouw kleur naar keuze
    Werf Interboat
    Superstructure kleur naar keuze
    Rompvorm knik-spant
    Hull number nieuw
    Rompmateriaal polyester
    Rompkleur naar keuze
    Land NL
  • Motor
    Koeling
    Drive type direct shaft
    Cylinders 2 - 4
    Gearbox watergesmeerd
    Engine location motorkist
    Litres per hour 1 - 4
    Totale inhoud brandstoftank(s) 60 liter
    Merk Vetus/ Volvo Penta
    Vermogen 16 - 75
    Max snelheid 34
    Brandstof diesel
    Koeling type watergekoeld, indirect
  • Navigatie
    Navigatie verlichting
  • Veiligheidsvoorzieningen
    Lenspomp
    Brandblusser
    Soort brandblusser foam
  • Electronica
    Accu
    Accu oplader
  • Voorzieningen
    Buiskap
    Fenders
Is dit jouw droomboot?

Een nieuwe boot kopen

Droom je al een tijd van een nieuwe boot. Een boot met de nieuwste snufjes, de mooiste designs en eventueel op maat gemaakt. De herinneringen die je maakte op je oude boot neem je mee op je nieuwe reis. Boten zijn er in elk formaat, elk type en in elke prijsklasse. Wat wordt jouw nieuwe boot? Een motorjacht, een zeilboot, een speedboat, een sloep of een rib? Maak jouw droom waar!

Liever toch een gebruikte boot? Bekijk dan hier ons aanbod tweedehands boten!

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!