Lagoon 46 New

 • Status:Beschikbaar
 • Merk:Lagoon
 • Model:46 New
 • Afmeting:13.99 x 7.96 x 1.3 m
 • Doorvaarhoogte:23.99 m
 • Materiaal:GRP (Polyester)
 • Ligplaats:In verkoophaven

Omschrijving

De Lagoon 46, lichter, meer comfort en stabiliteit. Een waardige opvolger van de Lagoon 450

De Lagoon 46

 

De 46 is het nieuwe model van Lagoon, een waardige opvolger voor de Lagoon 450.

Met een nieuw ontwerp van VLVP Design, Patrick Le Quement de nieuwe trendsetter op de catamaran markt. 

 

De lichtere rompen en de betere mast positionering zorgen voor optimale zeilprestaties van deze nieuwe cruising catamaran. Een gelijkvloerse cockpit en salon zorgen voor een verbinding tussen binnen en buiten en biedt comfort wanneer u zich verplaatst aan boord. Dit is de ideale catamaran voor zeilers die op zoek zijn naar meer ruimte en comfort samen met vrienden of familie. Het helmstation op de flybridge zorgt voor een perfect overzicht onder alle omstandigheden maar biedt ook een mooie uitzicht over de omgeving.

 

 

- De 3 cabine owners versie biedt een eigenaarshut met een zeer royale leefruimte en eigen sanitair welke de gehele romp beslaat. Daarnaast vindt u in de andere romp 2 royale gastenhutten, beide met eigen sanitair voorzien van een wastafel, inloopdouche en een gescheiden toiletruimte.

 

- De 4 cabine versie biedt 4 royale hutten, allen met eigen sanitair voorzien van douche, toilet en een ruime douchecabine, de mogelijkheid om met 8 personen zeer comfortabel aan boord te verblijven.

 

De buitenruimte biedt een ruime zithoek, een loungebed en een ruime bank aan de achterzijde. Optioneel kan het jacht uitgerust worden met een extra buitenkoelkast, ijsblokjesmachine en of een extra spoelbak.

 

De flybridge biedt veel zitplaats en met de optionele kussenset een zeer royaal bemeten lounge/zonnebed, een heerlijke plek om te verblijven. Alle zeil gerelateerde zaken komen hier samen, het jacht is makkelijk en met 2 personen te varen.

 

Voor op het dek is een zithoek gesitueerd waar u kunt genieten van het uitzicht en het water dat onder u doorvoert.

 

De Lagoon 46 is een jacht dat de moglijkheid biedt tot het maken van verre reizen en een lang verblijf aan boord, zonder in te leveren op comfort.

 

Dit nieuwe model wordt gelanceerd op Boot Dusseldorf 2019, van 19 t/m 27 januari. De stand is alleen met een afspraak toegankelijk, voor een afspraak kunt u contact met ons opnemen via info@nautischkwartier.nl of telefonisch op 0514-682345

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
 • Afmetingen
  Lengte 13.99 meter
  Breedte 7.96 meter
  Diepgang 1.3 meter
  Doorvaarhoogte 23.99 meter
 • Bouw
  Flybridge Flybridge
  Control type Double
  Cockpit type Aft cockpit
  Dek en opbouw kleur White
  Superstructure kleur White
  Rompvorm mutihull
  Rompmateriaal GRP (Polyester)
  Rompkleur White
  Land Lagoon CNB
 • Motor
  Ontsteking Electric