Jeanneau Sun Fast 3600

  • Status:Beschikbaar
  • Merk:Jeanneau
  • Model:Sun Fast 3600
  • Categorie:Sailing Yacht
  • Afmeting:11.25 x 3.55 x 2.13 m
  • Materiaal:GRP (Polyester)
  • Ligplaats:In verkoophaven

Omschrijving

De Jeanneau Sun Fast 3600 is een echte wedstrijdzeiler, built to win - Speed & Fun...

De Sun Fast 3600 is ontworpen door Daniel Andrieu en profiteert van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van vacuŁm techniek en een uitgekiend infuus bouwproces. Deze technieken zorgen voor een uitzonderlijk stevige en stijve romp en een drastische reductie van het gewicht.

De lichtgewicht, sterke romp met knikspant, dubbel roer en een zware en efficiŽnte loodkiel dragen bij aan de snelheid, balans en stabiliteit van de nieuwe Sun Fast 3600. Dit Jeanneau jacht is perfect aangepast voor solo, doublehanded en regatta's met volledige bemanning voor zowel lange afstandsraces als een ronde om de boeien voor de kust.

De Sun Fast 3600 is verkrijgbaar als twin, met zowel een composiet helmstok als stuurwielbesturing en een uitgekookt tuigage dat helemaal naar de hand van de bemanning ingesteld kan worden. De lay-out van het deck is zeer ergonomisch en goed doordacht met optimale zeilfuncties, waardoor de Sun Fast 3600 gemakkelijk te zeilen is voor zowel de solo- als teamzeiler!

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
Is dit jouw nieuwe droomboot?

Een nieuwe boot kopen

Droom je al een tijd van een nieuwe boot. Een boot met de nieuwste snufjes, de mooiste designs en eventueel op maat gemaakt. De herinneringen die je maakte op je oude boot neem je mee op je nieuwe reis. Nieuwe boten zijn er in elk formaat, elk type en in elke prijsklasse. Wat wordt jouw nieuwe boot? Een motorjacht, een zeilboot, een speedboat, een sloep of een rib? Maak jouw droom waar en koop een nieuwe boot. 

Liever toch een gebruikte boot? Bekijk dan hier ons aanbod tweedehands boten!

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!