Hallberg-Rassy 46

Verkocht
  • Status:Verkocht
  • Merk:Hallberg-Rassy
  • Model:46
  • Categorie:Sailing Yacht
  • Bouwjaar:1999
  • Afmeting:14.78 x 4.35 x 2.35 m
  • Doorvaarhoogte:20 m
  • Materiaal:GRP (Polyester)
  • Ligplaats:Wemeldinge

Omschrijving

De Hallberg-Rassy 46 welke wij aanbieden is waarschijnlijk de meest compleet uitgeruste en mooiste onderhouden Hallberg-Rassy 46 op de markt!

De Hallberg-Rassy 46 welke wij mogen aanbieden is door de eerste eigenaar aangeschaft in 1999 en is voor het eerst te water gelaten in 2000. De eerste en de huidige eigenaren hebben haar zorgvuldig en met liefde onderhouden en dat blijkt uit de algehele staat waarin dit schip verkeerd, er zijn geen tot nauwelijks gebruikerssporen aanwezig.

Via het korte zwemplatform of de geopende zijrelingen stappen wij eenvoudig aan boord. Op het achterdek zijn 2 opbergvakken en op de hekstoelen is een zit geplaatst. Dit is een heerlijke plek om onder zeil of voor anker te genieten van het uitzicht. De kuip is beschut achter de buiskap met vaste raming. Hier heeft u alles onder handbereik. Door middel van het 'Push-button systeem' worden het rolgrootzeil en de genua bedient, alsook de electrische lieren en dubbelblad boegschroef 10 pk. Heeft u toch even de handen vol, zet dan met een druk op de knop de Raymarine Autopilot aan. Op de Raymarine C120 kaartplotter houdt u middels AIS de omgeving goed in de gaten.

De gangboorden zijn breed en vrij van obstakels als u zich naar het voordek begeeft, hier is de diepe ankerkluis met elektrische Lofrans windlass.

Via de brede trap naar de salon treft u aan stuurboord het U-vormige kombuis aan met bovenlader koelbox, 3-pits cardanisch opgehangen gasfornuis met oven + gril en de magnetron is op ooghoogte onzichtbaar ingebouwd. Tijdens ruwere zeegang is hier voldoende steun om een maaltijd te bereiden.

Aan bakboord is de ruime navigatietafel met diverse bergvakken en inbouw apparatuur, middels de boordcomputer bent u verbonden met de navigatieapparatuur. Achter de navigatiestoel is een 2e bovenlader koelbox geplaatst.

De L-vormige sofa + plooibare 2 captain chairs en vaste royale tafel bieden een gezellige zit, aan Stuurboord zijn 2 fauteuils welke door de ingebouwde LED strips de perfecte zit geven om een goed boek te lezen of zich middels de REEDS voor te bereiden voor een nieuwe tocht.

Na het hoofdschot treft u aan Bakboord een stapelbed aan, beide met lattendbodem + comfortabele Neptune matrassen, welke zich uitstekend leent voor volwassen of kinderen, hier tegenover is een aparte natte cel met toilet geplaatst, hier is tevens ook een wasmachine ingebouwd in 2006.

In de boeg is een dubbel V-bed met lattenbodem en Neptune matrassen (2006), onder het bed is veel bergruimte en bevind zich ook de Sidepower boegschroef met nieuwe saildrive dato 2020.

In het achterschip bevind zich de "owners-cabin" hier is extra veel kastruimte, een comfortabel 2-persoons bed met wederom lattenbodem, Neptune matrassen alsook een ergonomische topper. De "Owners-cabin" beschikt over een eigen natte cel met toilet.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving