traditionele zeilschepen Nooit Volmaeckt huren

 • 18 personen
 • Enkhuizen
 • Geen reserveringskosten
vanaf €1.295,00 Per dag€1.295,00
 • Omschrijving

  Veelzijdig - Ervaren - Innovatief

  De Nooit Volmaeckt smeedt comfort en sportiviteit. Buiten sportief zeilen, zowel voor onervaren zeilers als gedreven racers een uitdaging, kunt u aan boord ontspannen in de veilige grote kuip of zonnen aan dek. Binnen is het net zo goed genieten. De salontafel met ingelegde bordspelen, het glanzend gelakte houtwerk, de professioneel uitgeruste kombuis en de comfortabele hutten (in 2012 compleet vernieuwd) doen iedereen zich thuis voelen.

  Het enthousiaste en betrokken echtpaar Len Pool en Elke Kühnemann zijn gastheer en –vrouw in hart en ziel. Zij verzorgen deze fraaie tweemastklipper al meer dan dertig jaar met tomeloze energie. Alles aan boord wordt vakkundig zelf gemaakt en altijd met oog voor vernieuwingen. Een schroefasdynamo, een windmolen, een energiezuinige John Deere: op de Nooit Volmaeckt houden ze al heel lang rekening met het milieu.

  Iedere reis op de Nooit Volmaeckt is een ‘volmaakte’ belevenis. De jarenlange ervaring op het IJsselmeer en de Waddenzee levert een berg van legendarische en hilarische zeemansverhalen op. Dankzij de lange schipperscarrière weten Len en Elke inmiddels de mooiste plekken van Nederland te vinden, zoals plaatsen waar de witte, zeldzame zilverreiger en de donkere zeearend rondzweven of waar een ree overzwemt. Zij nodigen u van harte deze samen met hen te bezoeken.

  In 2013 vierden Len en Elke het 120-jarig bestaan van de Nooit Volmaeckt.

  + Volledige omschrijving- Minder omschrijving
 • Voorzieningen
 • Kenmerken
  Lengte
  25,50 m
  Breedte
  5,20 m
  Bouwjaar
  1893