Naar de inhoud
Home > Voor bedrijven > HISWA Producten&Diensten > Algemene Voorwaarden > Business to business > HISWA Algemene Leveringsvoorwaarden Business-to-business (EN)
 

HISWA Algemene Leveringsvoorwaarden Business-to-business (EN)

Leden van HISWA Vereniging hanteren de HISWA Algemene leveringsvoorwaarden Business-to-Business wanneer zij zaken doen met een andere ondernemer. In de voorwaarden staan welke afspraken gelden bij onderwerpen als de overeenkomst, garantie, levering, levertijd, prijs en betaling. Anders dan bij de leveringsvoorwaarden voor consumenten zijn de Business-to-Businessvoorwaarden een raamwerk die het HISWA-lid naar eigen wens kan aanpassen.

 

De HISWA Algemene Leveringsvoorwaarden Business-to-business zijn van toepassing op overeenkomsten op het gebied van koop, verkoop en bouw van nieuwe pleziervaartuigen, casco‚Äôs, uitrusting en inventaris, ver-, af- en inbouw,

reparatie of onderhoud en scheepsmotoren, aanneming van werk. Alles met als doel: extra zekerheid en veiligheid voor beide ondernemers.

 

De leveringsvoorwaarden zijn digitaal beschikbaar. De leveringsvoorwaarden zijn ook verkrijgbaar in het Nederlands en Duits.

 

Bestemd voor

Exclusief voor HISWA-leden

 

Zie ook

Ledenservice

 

Om dit product te downloaden dient u ingelogd te zijn. Log in met uw inloggegevens.

 
 
Winkelmandje
Er zijn nog geen items in het mandje geplaatst.