Naar de inhoud
Home > Voor bedrijven > Agenda

HISWA Jachthavensymposium

Op donderdag 15 november vindt op de METSTRADE in RAI Amsterdam de achtste editie van het HISWA Jachthavensymposium plaats. Het middagsymposium maakt onderdeel uit van het Marina & Yard Pavillion, het paviljoen van de METSTRADE dat speciaal op jachthavens en stallingsbedrijven is gericht. Combineer daarom een bezoek aan METSTRADE met het HISWA Jachthavensymposium.


Dit jaar gaat het HISWA Symposium in op de nieuwe mogelijkheden voor verblijf op de haven. Verschillende havens boeken goede resultaten met de verhuur van houseboats, camperplekken of andere overnachtingsvormen op het water of het land. Voor het zover komt, moeten echter nog veel keuzes gemaakt worden door de haven, zoals zelf investeren of een andere partij laten. En hoe zorg je vervolgens voor een efficiƫnte en rendabele exploitatie? Wat doe je zelf en wat besteed je uit? Welke nieuwe doelgroepen brengen deze andere overnachtingsvormen naar de haven en wat betekent dat voor de sfeer op de jachthaven? Verschillende sprekers gaan vanuit de praktijk in op deze vaagstukken.


Daarnaast biedt het symposium een overzicht van de laatste toeristische trends en ontwikkelingen en lobbydossiers voor jachthavens waar HISWA Vereniging aan werkt.


Tijdens de lunch en de borrel na afloop van het symposium zijn er voldoende netwerkmogelijkheden.

Locatie

Het programma vindt plaats in zaal L103/104 van het Atrium. Neem hiervoor ingang L van de METSTRADE. Het symposium is exclusief en kosteloos toegankelijk voor HISWA-leden.


Presentaties

Download hier de presentaties.Contactpersoon Stijn Boode
Locatie RAI Amsterdam
Thema Symposium
Datum 15-11-2018
Openingstijden Vanaf 12:00 uur lunch, start programma om 13:00 uur