Naar de inhoud
Home > Voor bedrijven > Agenda

Workshop Ondernemerschap

Voor elke ondernemer is het belangrijk om het eigen bedrijf op orde te hebben. De markt verandert in een rap tempo. Watersporters zijn kritisch en mondig. Zij willen waar voor hun geld. Daarnaast zijn er allerlei zaken waarmee u rekening moet houden. De vraag is: heeft u uw bedrijf goed op orde? En wat moet u doen om uw bedrijf op orde te krijgen? In deze nieuwe HISWA-workshop leert u in tien interactieve sessies uw bedrijf goed neer te zetten. Hiermee brengt u uw bedrijf naar een hoger plan.

Tijdens de workshops krijgt u de unieke kans om gedurende zes maanden te werken aan de kwaliteit van uw bedrijf onder begeleiding van Romeo Oehler en Pascal van Dooren, twee zeer ervaren docenten. Zij dagen u uit om een goed plan voor uw onderneming te maken. Hiermee kunt u direct aan de slag, bijvoorbeeld voor het regelen van een verzekering of het afsluiten van een financiering voor uw bedrijf.

Inhoud

1. Wat zijn je economische doelstellingen?
2. Wat is je persoonlijke doel? Welke rechtsvorm? Welke contracten? Welke verzekeringen?
3. Wat is je productiviteit? Kostprijs? Kredietwaardigheid? Concurrentie?
4. Wie zijn jouw klanten? Welke behoefte hebben zij? Hoe speel jij daarop in? Hoe haal jij je klanten over om zaken te doen met jou? Hoe zorg je voor tevreden klanten?
5. Hoe manage jij jouw bedrijf? Welke beslissingen moet je nemen? Hoe ga je het plannen? Welke grenzen stel je? Hoe blijf je gemotiveerd?

Na de workshops weet u, hoe u uw bedrijf in de watersportindustrie moet neerzetten. Bovendien leert u niet alleen een goede gesprekspartner te zijn voor uw boekhouder, maar ook voor uw opdrachtgevers. Uw kans op duurzaam succes neemt hierdoor aanzienlijk toe!

Data en locatie

De bijeenkomsten trappen af op 11 februari 2019. De bijeenkomsten zijn op maandag van 16:00 uur tot 20:00 uur en vinden plaats op het HISWA Kantoor te Amsterdam.

Aanmelden

Deze workshop is toegankelijk voor HISWA-leden en niet-HISWA-leden.
Kosten:
HISWA-leden 1.500 euro
Niet-HISWA leden 2.250 euro

Deze bedragen zijn exclusief btw en inclusief lesboek, opdrachten, examen, koffie, thee en lichte maaltijden tijdens de bijeenkomsten.

U kunt zich aanmelden via een mail aan Carlijn de Koning, managementassistente, c.de.koning@hiswa.nl.

Informatie

Heb je een vraag over de HISWA Workshops Ondernemerschap? Neem direct contact op met Herbert van Oord van HISWA Vereniging via 020 – 705 14 28 of h.van.oord@hiswa.nl.

Contactpersoon Herbert van Oord
Locatie Kantoor HISWA Vereniging, Amsterdam, Werfkade 2
Thema Workshop
Periode van 11-2-2019 t/m 13-5-2019