Naar de inhoud
Home > VIND EEN BEDRIJF > Inter Boat Marinas B.V.

Inter Boat Marinas B.V.

jachthavenbouw & drijvende steigers

Inter Boat Marinas is al ruim 30 jaar specialist op het gebied van drijvende steigers. Het bedrijf biedt met 7 verschillende steigersystemen voor elke wens een drijvende oplossing!

 

De ervaring opgedaan bij de realisatie van honderden projecten in zowel binnen- als buitenland staat garant voor de beste kwaliteit van drijvende steigers en jachthavenvoorzieningen. Inter Boat Marinas adviseert - op basis van de eisen die de locatie met zich meebrengt en optimaal rekening houdend met de wensen van de klant - de beste drijvende oplossing. Van klein tot groot: van privé steigers tot speciale roeisteigers, industriële steigers en golfbrekers. Vanzelfsprekend behoort drijvend maatwerk ook tot de mogelijkheden.

 

Door de aangeboden diversiteit op het gebied van drijvende oplossingen zijn er inmiddels vele jachthavens, watersportverenigingen, gemeentes en particulieren die naar volle tevredenheid gebruik maken van de steigers van Inter Boat Marinas. Op de website www.interboatmarinas.nl zijn vele afbeeldingen te vinden, die een idee geven van de drijvende mogelijkheden.


Leven en bewegen met het water.
Drijvende steigers maken het water optimaal toegankelijk!

Activiteiten

  • Toelevering jachthavens

Telefoon

078-6777000

Fax

078-6777009

Adres

Prins bernhardlaan 1
3297 CB Puttershoek

Website

www.interboatmarinas.nl

E-mail

info@interboatmarinas.nl
 

Productlijst

Fotogalerij

Inter Boat Marinas - jachthavenbouw & drijvende steigers