Naar de inhoud

HMM Exhibitions BV


HMM Exhibitions BV is de organisatie achter de jaarlijkse watersport beurs HISWA te water, die in 2018 voor het eerst plaatsvindt in de Bataviahaven in Lelystad. De beurs wordt gezien als leidend op het gebied van de nieuwste boten, nautische producten en trends in de watersport sector. Als grootste watersport beurs in de Benelux verwelkomen we elk jaar zo’n 250 exposanten en ruim 24.000 bezoekers op onze beurs.

HMM Exhibitions BV voorziet in het samenbrengen van de best mogelijke match tussen vraag en aanbod uit de sector. HMM Exhibitions BV bouwt op kennis en ervaring van de branche organisatie HISWA en de sterkte van HISWA als merk, welke staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit in de watersport sector. De HISWA te water wordt georganiseerd door een enthousiast en ambitieus team met een passie voor watersport, in een project georiënteerde organisatie met het vizier gericht op de toekomst.

De HISWA te water is niet alleen de enige echte bootshow van Nederland en de grootste van de Benelux, maar ook een van de belangrijkste podia in Europa voor Nederlandse en buitenlandse jachtbouwers. Doordat de laatste jaren het aantal exposanten en het complete overzicht van tentoongestelde boten op peil is gehouden, waarderen exposanten en bezoekers hun deelname en bezoek aan de HISWA te water in hoge mate.