Naar de inhoud
Home > Brancheorganisatie > Het HISWA-merk

Het HISWA-merk


Het HISWA-merk is hét watermerk

HISWA raakt vele zaken. Het is een complex merk, maar tegelijkertijd eenduidig, sterk en betrouwbaar. De merknaam HISWA komt voort uit de Nederlandse Vereniging voor Handel & Industrie op het gebied van Scheepsbouw en Watersport, die in 1932 werd opgericht. 


Sterke naamsbekendheid

Voor maar liefst 98% van alle watersporters is HISWA een vertrouwde naam. Ook niet-watersporters zijn bekend met het merk. Onder de Nederlandse bevolking als geheel is de naamsbekendheid ruim 88%. HISWA, met recht een A-merk in de watersport.

Profilering HISWA-leden

HISWA is een kwaliteitsmerk, een keurmerk voor vertrouwd zakendoen in de watersport. HISWA-leden profileren zich als vooraanstaande en betrouwbare ondernemingen. HISWA Vereniging stelt scherpe eisen aan de kwaliteit van leden en biedt tegelijkertijd goede garanties aan consumenten. Dat levert een sterk en positief imago op.

Zorgeloos varen

Het imago van zorgeloos varen wordt continu uitgebouwd en uitgedragen. We maken watersporters zo duidelijk dat zij bij HISWA-bedrijven altijd kunnen rekenen op een goed product en een betrouwbare dienstverlening. Door op deze manier de autoriteit en de zekerheid van het HISWA-merk te benadrukken, wordt de zichtbaarheid en de lading van het merk in de toekomst alleen maar prominenter.