6 augustus 2020

Nieuws

2020-08-07 20:23:32
6 augustus 2020

Nieuwe online vaarbewijs trainingen en podcast

Watersport is super hot en dan is het natuurlijk handig om ook de vaarregels te kennen. De afgelopen periode hebben Stichting Vaar Educatie en Vaarwijs de handen ineen geslagen en een paar prachtige lesprogramma’s ontwikkeld. Zo zijn er samen met uitgeverij Het Mooiste Boek en Newminds design studio’s eigen lesboeken op de markt gebracht die je precies vertellen wat je moet weten voor je vaarbewijs. Ook is er een online lesprogramma met zelfstudie opgezet samen met Learning Heroes.    

Heb je belangstelling om les te volgen volgens de hoogte kwaliteit met leuke praktijkvoorbeelden neem dan contact op met Vaarwijs.nl. Naast de online cursus zijn alle lesvormen weer mogelijk. Voor wie, naast de richtlijnen van het RIVM die wij volgen, het toch lastig vindt om in een groep les te krijgen zijn er ook privé lessen opgezet. 

Sinds begin mei is er ook een Podcast, deze podcast maken wij samen met #Studio751 daarin vertellen wij je alles over dingen in en op het water. Deze podcast kun je vinden op de site van Vaarwijs.nl en op Spotify.

Meer informatie over Stichting Vaar Educatie of wil je een cursus boeken bij Vaarwijs.nl dan verwijzen we je naar onze websites. www.stichtingvaareducatie.nl of www.vaarwijs.nl