17 juli 2018

Nieuws

2019-04-30 17:53:51
17 juli 2018

Programma Wereldhavendagen bekend!

De Wereldhavendagen heeft de programmering bekend gemaakt voor de 41e editie, die plaatsvindt op 7, 8 en 9 september 2018 in Rotterdam. Het grootste jaarlijkse maritieme evenement van Nederland is dit jaar omvangrijker dan ooit, met 110 deelnemers met verschillende activiteiten, demonstraties en excursies, die de honderdduizenden bezoekers kennis laten maken met alle aspecten van de Rotterdamse haven.

Het programma is te vinden op de gloednieuwe website van de Wereldhavendagen. Deze vertelt het verhaal van de bedrijven in de Rotterdamse haven aan de hand van zes topics: de grootste haven, de carrièrehaven, de duurzame haven, de slimme haven, de veilige haven en de logistieke haven. Bezoekers van de Wereldhavendagen kunnen aan de hand van deze topics activiteiten vinden die het best passen bij hun persoonlijke interesses.

De Wereldhavendagen is gratis te bezoeken en vindt plaats in het gebied rond beide oevers van de Erasmusbrug. Naast de vele activiteiten op de kades van de Wilhelminapier tot aan de Rijnhaven en van het Willemsplein tot aan de Parkkade, kunnen bezoekers vrijwel de hele dag van demonstraties op het water genieten. Op maandag 20 augustus om 12:00 uur start de officiële kaartverkoop voor de excursies.