21 september 2018

Nieuws

2019-04-30 17:53:31
21 september 2018

Plan jouw eigen zeildroom

Als klein meisje werd Sigrid Greven aangetrokken door de zee. Haar droom kwam tot stand aan boord van het zeilschip van haar ouders. Tijdens een oversteek van de Atlantische Oceaan maakt ze haar besluit: "Ik ga. Echt." Haar e-book ‘Solo mijn droom achterna’ is het tastbare resultaat van het realiseren van deze droom.

In het e-boek ‘Solo mijn droom achterna’ loopt Sigrid langs alle keuzemomenten die nodig zijn om de droom waar te maken. Geld, boot, techniek, uitrusting, scholing, planning en ook de relaties met het thuisfront en bemanning. Sigrid neemt de lezers mee langs al haar keuzes en ervaringen waardoor ‘Solo mijn droom achterna’ uitgroeit tot een complete checklist voor zeilers op de lange route. Het e-boek omvat vele links, filmpjes en bijna 400 pagina’s aan tips en suggesties.

Sigrid: “Mijn ouders lieten mij proeven van het zoute water, zeilen, avontuur, reizen en bootleven. Dat smaakte naar meer. Ik wilde op mijn dertiende stoppen met school en vertrekken. De wijde wereld in. Van toen af besloot ik om niets meer uit te stellen en enkel en alleen nog te gaan voor mijn passies, dat waar mijn ziel voor koos. Moeilijk? Onmogelijk? Not done? Dat lapte ik aan mijn laars, rebels als ik was. Er kwam een volgend aspect in mijn leven dat mijn ambitieus plan in de war kon sturen: ik werd verliefd. Het werd ingewikkeld, want hoe kon ik mij binden aan een lief terwijl ik me op mijn vertrek wilde concentreren? Enkel op zee voelde ik me rustig en tevreden.”

Het e-book wordt uitgegeven door Cure Productions BV / Watersportmedia. Het is vanaf 8 oktober 2018 beschikbaar, maar kan nu al voor € 12.50 worden besteld in de webshop: www.watersport-e-boek.luondo.nl.