1 november 2019

Hiswa nieuws

2019-10-30 10:42:25
1 november 2019

Open Dag bij Tip Top Sailing in Willemstad

Zien we u zondag 10 november in Willemstad?

Zoals elk najaar delen we weer met veel enthousiasme en plezier onze geheel vernieuwde programma's voor het vaarseizoen 2020!

In zowel Corfu als Lefkas varen we ook in het komende vaarseizoen weer met onze speciale kleinschalige flottieljes. Door de kleinere groepen kunnen we ook de kleinste en mooiste baaitjes bezoeken én is de groep een stuk overzichtelijker. Dus geen massaal flottielje, maar persoonlijke aandacht en maximale flexibiliteit!

Voor de flottieljezeilers die Griekenland al vaker verkend hebben, is een bezoek aan ons eigen flottielje in Turkije zeker de moeite waard.
Maak deze zondag kennis met de zeer ervaren flottieljeleiding van ons nieuwe flottielje dat in 2020 thuishaven heeft in het gezellige Göcek aan de prachtige Lycische kust van Turkije.
Een stabiele windkracht 4 en alle ruimte op het water zorgen voor maximaal zeilplezier!

Vaar clinics tijdens de Open Deur

Tijdens onze Open Deur Dag in Willemstad kunt u weer opstappen voor een van de kosteloze clinics.
Oefen de (onterecht) gevreesde havenmanoeuvres of probeer vast eens het "mediterraan ankeren" en ontdek hoe we u op heel persoonlijke én professionele wijze begeleiden in het verbeteren van uw vaardigheden!

Inschrijven clinics

Van 11:00 tot 16:00 uur bent u van harte op onze steigers en kade aan de Lantaarndijk 6 in Willemstad.

In en om ons kantoor vindt u ons team, de informatie hot spots, briefing ruimte en natuurlijk de catering. Onder het genot van een mediterrane snack of een kopje soep helpen we u om ook uw nieuwe zeilplannen voor 2020 concreet te maken!

Verhinderd maar wel al zin in zeilen in 2020?
Neem contact met ons adviesteam op en vraag een offerte op maat aan.
Profiteer van de ruimste keuze uit de nieuwste zeiljachten voor zo'n heerlijke flottielje vakantie!

Want VOL = VOL!
We zien jullie graag op 10 november tijdens onze open dag!