1 mei 2019

Nieuws

2019-06-28 15:26:11
1 mei 2019

Ideale watersportzomer!

Is het gebrek aan zon de boosdoener die jouw weghoudt van het water? Dan hebben wij goed nieuws! 

Vanaf eind meid 2019 kunnen we zomerse temperaturen verwachten. Ookal voelt het nog heel ver weg, de zon komt er echt aan. Volgens de Telegraaf wordt het een warmere en drogere zomer dan normaal. Goed moment om het watersporten op te pakken! Begin vroeg zodat jij de hele zomer plezier hebt van je nieuwe hobby.

Lees hieronder drie redenen waarom jij alvast plannen moet maken om het water op te gaan:

1. Water geeft ontspanning en rust

Stap aan boord van een sloep en bekijk Nederland eens vanaf het water. Er zijn acht grote vaargebieden waar je met jouw boot terecht kan. Nog geen boot? Huren behoort steeds vaker tot een van de mogelijkheden. Wist je dat HISWA-bedrijven voeldoen aan de HISWA voorwaarden? Deze zorgen ervoor dat jij zonder zorgen en gedoe kan genieten van de rust op het water.

Of stap op een SUP en laat al je zorgen van de dag achter je. Tegenwoordig kan je zelfs yoga beoefenen op een SUP! Als dat niet rustgevend is.

2. Watersport brengt je in beweging

Hou jij meer van actie? Dat snappen wij! Ga dan eens waterskieên, kitesurfen of kanoeën. Je hebt gegarandeerd spierpijn de dag erna.

3. Het is super gezellig!

Het water op gaan kan met iedereen, je ouders, broer, vrienden of buren. Weinig afleiding en volop tijd voor elkaar. Voeten omhoog, een biertje erbij en genieten maar. Proost!

Ben jij benieuwd welke watersport het beste bij jou past? Doe dan de watersportcheck!

Bron: https://www.telegraaf.nl/nieuws/3509582/zomer-wordt-warmer-en-droger-dan-normaal