13 juli 2018

Nieuws

2019-04-30 17:53:52
13 juli 2018

HISWA te water – hét watersportevenement voor iedereen!

De 35e editie van de HISWA te water in de Bataviahaven in Lelystad belooft één grote belevenis te worden, voor iedereen. In lijn met de lijfspreuk “I love watersport”, wordt de Bataviahaven van 5 tot en met 9 september omgetoverd tot hét walhalla voor iedere watersportliefhebber. Voor beginnende en ervaren watersporters.

Naast een breed aanbod aan nieuwe boten en watersport gerelateerde producten, worden bezoekers getrakteerd op een rijk gevuld activiteitenprogramma. Dankzij de locatie aan het Markermeer kan je zelfs komen proefvaren. Diverse exposanten zullen deze mogelijkheid bieden om je zo te helpen de juiste overweging te maken. Houd je van actie? Dan kan je deelnemen aan de clinics snelvaren van Motorboot Magazine, uitvaren met de KNRM of manoeuvreren op de motor met de Zeezeilers. Uiteraard ontbreekt een van de vaste activiteiten, de Optimist On Tour, ook dit jaar niet. Hier kunnen kinderen kennismaken met zeilen, suppen en kanovaren. Meer gevorderde zeilers kunnen zich aanmelden voor de “Next Step” trainingen van zeilschool Pean of zelfs match racen met Tirions van Sail-a-way. Bezoekers die niet perse het water op willen, kunnen op de kade genieten van de gezellige terrassen, deelnemen aan leuke workshops, luisteren naar de mooie verhalen, lezingen bijwonen of genieten van heerlijke muziek bij het “Theater aan het water”. 

Inspiratie voor ieder type watersporter
De HISWA te water is dé ideale plek om je te oriënteren voor de aankoop van een boot en vormt daarnaast een bron van inspiratie voor ieder type watersporter. Tijdens de beurs presenteren Nederlandse en internationale botenbouwers meer dan 250 nieuwe boten. Van sloep tot motorjacht, en van zeilboten voor een dag tot aan zeiljachten om de wereld mee rond te reizen. Haal je hart op bij al het moois dat aan de steigers ligt. Bovendien kan je heerlijk flaneren over de kade van de Bataviahaven. Hier is een nautische markt gecreëerd en informeren diverse watersportbedrijven je graag over de nieuwste producten en diensten. Vanuit iedere positie en elk terras op de kade is er perfect zicht op het aanbod in de haven en de activiteiten die er plaatsvinden.

Tickets boeken
Koop nu je kaarten online op www.hiswatewater.nl met € 2,50 korting. Online kost een kaart voor volwassenen € 12,50 i.p.v. €15,- aan kassa. Voor kinderen van 4 t/m 17 jaar geldt een prijs van € 5,- per ticket. Ook zijn er extra voordelige kaarten voor studenten met een CJP-pas en combinatietickets voor het naastgelegen museum Batavialand. Bezoekers die met de auto komen, kunnen eenvoudig parkeren op de parkeerterreinen van Batavia Stad Fashion Outlet voor slechts € 3,- per dag. Wanneer u hier toch staat, vergeet dan niet dat u met uw entreekaart voor HISWA te water een kortingsvoucher kunt afhalen van 10% voor het shopping centrum.