30 augustus 2018

Nieuws

2019-04-30 17:53:41
30 augustus 2018

Een bijzonder gebouw siert Beaver Creek Wakepark

In juni 2018 opende Beaver Creek Wakepark haar deuren in Roermond en sindsdien is het nieuwste wakepark van Nederland een daverend succes. Bovendien siert een bijzonder gebouw de locatie. Dit gebouw reisde namelijk in 2005-2006 mee in de Volvo Ocean Race als paviljoen van Team Sony Erricsson.

Het wakepark beschikt over een kabelsysteem, verschillende obstakels, een speedboot, een pasta- en flammkuchen-bar, een wakeboardshop en een unieke evenementenlocatie.

Een Volvo Ocean Race icoon
Op de locatie is een heus Volvo Ocean Race icoon te vinden. Het twee verdiepingen tellende, drijvende gebouw diende tijdens de Volvo Ocean Race van 2005-2006 als paviljoen voor Team Sony Erricsson en werd op 14 locaties wereldwijd opgebouwd en afgebroken. Van de race-stopovers in Vigo, Kaapstad, Melbourne, Rio de Janeiro tot aan Baltimore, Portsmouth, Rotterdam en Göteborg. Het gebouw is uniek in zijn ontwerp. Tegenwoordig bevat het centrum een shop, scholingruimte, keuken, toiletten en vooral veel terras. Hier kan je heerlijk genieten van de zon en de actie op het water. 

Wakeboard paradijs
Sunset lounge. Palm Beach. Beaver Creek. De Noorderplas in Roermond verandert steeds meer in een paradijselijk recreatiegebied. Ondernemer Perry Houkes, bedenker van het wakepark, laat ter plaatse meer en meer recreatieve voorzieningen verrijzen.

Waken zonder reserveren
Jeugd en volwassenen kunnen bij het wakepark wakeboarden en waterskiën op verschillende manieren. Oefen aan de kabelbaan of ga met de wakeboardboot mee naar het snelvaargebied om te wakeboarden, waterskiën of zelfs golfsurfen! Reserveren kan, maar is niet noodzakelijk. Kom gewoon langs, koop je kaartje en doe mee.