25 januari 2019

MarinHome als nieuwe vakantiewoning

2019-04-30 17:52:42
25 januari 2019

MarinHome als nieuwe vakantiewoning

Wie vakantie beleeft op het water wil de vrijheid, de haven en het water ervaren: de voorbij varende schepen, de rietkragen aan de horizon en de zonsondergang. Daar biedt MarinHome de oplossing voor. Deze duurzame design vakantiewoningen op het water zet een nieuwe standaard in recreatie.

De MarinHome is de perfecte investering voor recreanten die graag op het water vertoeven, in slaap vallen met het geluid van kabbelend water, ontwaken bij de klanken van een fuut en daarna uitkijken over het water. Hoe ver van huis moet je zijn om een écht vakantiegevoel te krijgen? Daarom biedt de MarinHome een woonkamer met haast louter glas met daarvoor een comfortabel zonnedek. Bovendien kan op het dak van de MarinHome Comfort een zonneterras gerealiseerd worden. Dat biedt alle ruimte voor een gezellige barbecue.

De MarinHome is een echte boot. De riante woonruimte is gerealiseerd op een solide aluminium casco. Dankzij de maritieme uitstraling past de MarinHome fraai in iedere jachthaven. Doordat de MarinHome als een volwaardige boot geproduceerd wordt, voldoet deze aan de richtlijn Wet Pleziervaartuigen en hoeft er voor de boot geen vergunning aangevraagd te worden. Dat zorgt ervoor, dat er heel gemakkelijk een ligplaats voor deze vakantiewoning gevonden kan worden. En ook de compacte buitenmaat helpt daar uiteraard aan mee. MarinHomes zijn volledig nieuw ontwikkelde exclusieve vakantiewoningen die een compacte buitenmaat combineren met opvallend veel binnenruimte. Alle MarinHomes bieden ruimte aan twee tot acht vakantiegangers en passen in bijna iedere standaard jachthaven en jachthavenbox. Daarmee zijn deze vakantiewoningen echt een ideale basis voor recreatie op én aan het water.

De MarinHome voelt zich thuis in iedere jachthaven en hoeft dan ook niet jaar in jaar uit in hetzelfde watergebied te liggen. Verhuizen was nog nooit zo makkelijk: nu de Maas, over vijf jaar Friesland? Het kan. Doe dat maar eens bij een regulier vakantiehuis. Met de MarinHome ben je helemaal welkom op het water.

Op 6 april organiseert Gielissen Shipyard een inloopdag voor iedereen die geïnteresseerd is in de MarinHome.