13 februari 2019

HISWA Sport Xperience

2019-04-30 17:52:36
13 februari 2019

HISWA Sport Xperience

Het tofste indoor sportevenement voor jongeren!

De HISWA Amsterdam Boat Show is het grootste evenement van Nederland op het gebied van watersport, lifestyle en recreatie. Er wordt aan iedereen gedacht, dus ook aan de jongeren. Tijdens de HISWA Amsterdam Boat Show kunnen zij allerlei verschillende watersporten uitproberen. 

Dus ben jij tussen de 6 en 16 jaar en heb jij altijd al een keer willen golfen, skimboarden, zeilen, suppen, wakeboarden of een andere watersport willen doen? Grijp dan je kans tijdens de HISWA Amsterdam Boat Show 2019. Misschien ontdek jij dan wel jouw verborgen talenten! En anders kan je altijd een wetsuit lenen ;).

Mocht je te oud zijn om mee te doen, dan val je niet buiten de boot. Er zijn namelijk heel veel andere dingen te doen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe boot (tot ca. 10 meter), onderdelen of accessoires, meer informatie wilt over een bepaald onderwerp, de nieuwste ontwikkelingen of gadgets en innovaties wilt bewonderen, de HISWA Amsterdam Boat Show is the place to be voor iedere (toekomstige) watersportliefhebber. De HISWA Amsterdam Boat Show vindt plaats van 6 t/m 10 maart 2019 in Amsterdam RAI.

Voor meer informatie kan je terecht bij HISWA Sport Xperience.