15 februari 2019

HISWA Hebbeding Verkiezing 2019

2019-04-30 17:52:34
15 februari 2019

HISWA Hebbeding Verkiezing 2019

Elk jaar wordt het HISWA Hebbeding verkozen, breng nu jouw stem uit!

Elk jaar wordt tijdens de HISWA Amsterdam Boat Show de HISWA Hebbeding verkiezing gehouden. Hier kan iedereen stemmen op de genomineerde musthaves voor op het water in 2019. Dus ook jij kan meebepalen, stem via de website mee op jouw favoriete product.

Hieronder staan de nominaties voor dit jaar op een rijtje: (Stemmen is mogelijk tot 5 maart 2019.)

Flextrash Dé flexibele prullenbak voor op je boot, schip of sloep, gemaakt van gerecyclede PET flessen. Samen voor schone wateren!

Floating Serrated Knife, het onzinkbare mes van Morakniv! Dit gekarteld mes met afgeronde punt heeft een kurken handvat waardoor het altijd komt bovendrijven!

Boek: Samen de boot in, Samen de boot in is een ontdek- en doeboek voor jonge matrozen. Het stimuleert hen om van alles over de boot en varen te ontdekken en op het water goed om zich heen te kijken.

Sfeer in de kuip met de Solarpuff-lantaarn De SolarPuff van Solight Design is een hoge kwaliteit lantaarn met sfeervol zacht licht. De lamp blijft drijven, is waterdicht en dankzij het zonnepaneel volledig onderhoudsvrij.

Wysi® Wipe - Persoonlijke hygiëne uit een "pil" Wysi® Wipe is een innovatieve "groene" tissue die U, middels een scheutje water, tevoorschijn tovert uit een zeer compacte pil.

Cape Horn Sails Portemonnee Een portemonnee met een verhaal en daarmee een geweldig item voor elke zeiler. Volledig handgemaakt met o.a. fragmenten van gerecyclede wedstrijdzeilen en ontworpen door Antonia, een gepassioneerde Chileense zeilster.