1 januari 2022

FJORD Benelux in zee met Gagliotta Yachts

2022-01-23 14:09:25
1 januari 2022

FJORD Benelux in zee met Gagliotta Yachts

De Italiaanse botenbouwer Gagliotta by Tor di Mare legt aan in Nederland. Amsterdam is sinds kort de nieuwe locatie voor verkoop en aftersales van de stijlvolle Gagliotta Lobster boten.

FJORD Benelux is de aangewezen partij die met deze nieuwe onderneming vanuit Amsterdam alle commercie?le activiteiten van Gagliotta gaat ontwikkelen. Naast de vestiging in Napels, krijgt het merk Gagliotta met dit commercie?le Europese hoofdkantoor een nog sterkere basis. Het management van FJORD Benelux, bestaande uit Jiddo Visser en Matthijs Kat, gaat het merk Gagliotta vanuit Amsterdam verder uitbouwen in Europa.

Gagliotta, opgericht in 1952, is bekend van de Fisherman en Lobster modellen. De volledig in Italie? geproduceerde boten worden geprezen om de uitstekende kwaliteit. De eigentijdse modellen van Gagliotta zetten stuk voor stuk de Italiaanse traditie van het nautische vakmanschap voort.

Van Amsterdam naar de Amalfikust

“Met de keuze om Gagliotta in Amsterdam te vestigen, zijn er nu twee locaties te bezoeken om de liefhebber kennis te laten maken met dit prachtige merk. Wij nemen de klant ook graag mee naar de werf in Italie?, gelegen aan de prachtige Amalfikust.” Aldus Matthijs Kat.

Italiaanse finesse

De bekende esthetische vormen zijn tot in het kleinste detail met uiterste perfectie vervaardigd. De Italiaanse finesse in combinatie met de uitmuntende vaareigenschappen zijn een garantie voor veel bekijks op het water.

Zo ook de LOBSTER 35. Deze luxe, sportieve boot is nu nog vooral in Italie? geliefd. De boot, van 12 meter, biedt ruimte voor acht personen. De LOBSTER 35 is van alle gemakken voorzien en uitgerust met de beste apparatuur in de cockpit. Door de vaste overkapping met ramen en ruitenwissers, is er optimale bescherming bij wisselvallig weer. Een perfecte aanwinst voor de Europese wateren. Later dit jaar introduceert Gagliotta Europe de grotere LOBSTER 52.

Meer informatie is te vinden op de website www.gagliotta.com.
Gagliotta Europe BV is gevestigd aan Kraanspoor 50, 1033 SE te Amsterdam. Telefoon +31 85 86 40 107, info@gagliotta-europe.com