22 februari 2019

5 redenen om de HISWA Amsterdam Boat Show te bezoeken

2019-04-30 17:52:31
22 februari 2019

5 redenen om de HISWA Amsterdam Boat Show te bezoeken

Van 6 tot 10 maart vindt de HISWA Amsterdam Boat Show 2019 plaats. Hier valt van alles te beleven voor ervaren watersporters, maar ook voor beginnende watersporters. In dit artikel vindt je vijf redenen waarom je dit niet wilt missen!

1. Het grootste watersportevenement van Nederland 

De HISWA Amsterdam Boat Show is het grootste watersportevenement van Nederland. Er is namelijk ruim 50.000m2 vol met workshops, clinics en presentaties over interessante onderwerpen. Juist voor een beginnende watersporter is dit de plek om al jouw vragen te stellen zodat je met een gerust hart het water op kan.

2. HISWA Hebbeding

Elk jaar houdt de HISWA een verkiezing met een aantal hebbedingetjes die je kunt gebruiken op of aan het water. De naam alleen al maakt ons nieuwsgierig en hebberig, wat zal het dit jaar worden? Wij hebben de nominaties vorige week al op een rijtje gezet in dit artikel.

3. Watersportwerelden

Zoals genoemd bij het eerste punt is de HISWA Amsterdam Boat Show het grootste watersportevenement van Nederland. Om je hierin wegwijs te maken is het evenement verdeeld in verschillende werelden. Zo hoef je niet de hele dag te zoeken, maar kan je rechtsreeks naar de wereld die jouw interesseert. De werelden zijn: Zeilen, Speed, Sloep, Onderdelen & Accessoires, Shop, Recreatie en HISWA Sport Xperience.

4. HISWA Sport Xperience

De laatste wereld is een belangrijke aanrader voor alle jongeren die willen beginnen met watersport. Hier kunnen zij namelijk allerlei verschillende watersporten kosteloos uitproberen! Wij schreven hier eerder al een artikel over, deze vind je hier.

5. InnovationLAB

In het InnovationLAB worden de laatste ontwikkelingen, technieken en innovaties op watersportgebied getoond. Je vindt er een demonstratie van innovatieve projecten en de nominaties voor de Product van het Jaar. De HISWA Hebbeding verkiezing uit het tweede punt vindt hier ook plaats.

Hebben deze punten je enthousiast gemaakt en wil je het evenement bezoeken? Koop hier je tickets!