13 maart 2019

Meevaarweekend op 15 & 16 juni

2019-04-30 17:44:55
13 maart 2019

Meevaarweekend op 15 & 16 juni

Het sporten en recreëren op het water is voor iedereen, maar helaas vindt een groot deel van de Nederlandse bevolking nog geen toegang tot het water. Daarom nemen watersporters, watersportbedrijven en watersportverenigingen door heel Nederland iemand voor de eerste keer mee het water op tijdens het Meevaarweekend op 15 & 16 juni. Laat jij ook iemand genieten?

De drempel om te watersporten lijkt te hoog voor mensen die nog nooit met het water in aanraking zijn geweest. Hierdoor lopen veel mensen de ontspanning die het water te bieden heeft mis. Tijdens het Meevaarweekend kunnen zij kennismaken met watersport en -recreatie. Door heel Nederland zijn dit weekend leuke dingen op en aan het water te doen. 

Bovendien is het een leuke dag uit voor jong en oud. Vol beweging en sociale aangelegenheden.

Het belangrijkste onderdeel van het Meevaarweekend is de Meevaar-actie. Wij roepen alle watersporters op om iemand die nog nooit het water op is geweest mee te nemen in hun wereld. En alle mensen die nog nooit hebben gevaren zijn welkom!

Vaar jij mee op 15 & 16 juni? Is er iemand in jouw buurt die wel een tocht op het water kan gebruiken? Iemand die er net is komen wonen of die niet zo veel te besteden heeft? Heb je een kennis die altijd al eens wilt varen? Iemand die een zware tijd achter de rug heeft of die er weinig op uit gaat? Nodig deze persoon uit! Gebruik daarvoor deze persoonlijke uitnodiging.

Meer informatie over het initiatief is te vinden op www.meevaarweekend.nl.