27 maart 2019

De leukste jachthaven voor honden - Award

2019-04-30 17:44:53
27 maart 2019

De leukste jachthaven voor honden - Award

Ga jij het liefst het water op met jouw trouwe viervoeter? Vind informatie over de meest hondvriendelijke jachthavens in dit nieuwsbericht.

Het doel van deze Award is jachthavens in Nederland te beoordelen op hondvriendelijkheid. Ongeveer één op de drie boten heeft één of meer viervoeters aan boord. De Award voor de hondvriendelijkste jachthaven werd in 2017 voor het eerst uitgereikt en daarna nogmaals in 2018. Bekijk hier de winnaars van 2018

Aan hondeneigenaren wordt gevraagd jachthavens te beoordelen op o.a de volgende onderdelen:

- Gastvrijheid van het personeel jegens honden en hun baasjes

- Toegankelijkheid en veiligheid van de jachthaven en de aanwezige faciliteiten voor honden

- De uitlaat- wandel- en zwemmogelijkheden nabij de jachthaven en in de omgeving.

Door middel van een beoordelingsformulier worden jachthavens genomineerd. De kwaliteit van de jachthavens wordt beoordeeld op een schaal van 1- 5. Het is nu ook mogelijk om een persoonlijke aanbeveling te vermelden. De best scorende jachthaven ontvangt de Award.

Spelregels

Tot 30 september jachthavens beoordelen d.m.v. van het beoordelingsformulier op de website. Je mag zoveel jachthavens beoordelen als je wil, maar iedere haven mag per persoon slechts een keer beoordeeld worden. Uit de aanmeldingen worden de 10 best scorende jachthavens genomineerd.

Van 1 oktober tot 30 november kan er gestemd worden op de 10 genomineerde jachthavens. Op 1 December wordt de winnaar bekendgemaakt van De leukste jachthaven voor honden - Award 2019.

Jachthavens kunnen worden aangemeld vanaf 1 april 2019! 

Meer informatie lees je hier.

Bron: https://hondenaanboord.nl/de-leukste-jachthaven-voor-honden-award-2018/