26 april 2019

Rijden, fietsen of varen... Wat kies jij?

2019-04-30 17:43:53
26 april 2019

Rijden, fietsen of varen... Wat kies jij?

De Waterbus is gewaardeerd als een van de beste openbaar vervoerders van Nederland! Benutten we voortaan vanaf meer plekken het water, of blijven we nieuwe wegen aanleggen? Wij zijn een voorstander van het water!

De Waterbus tussen Dordrecht-Rotterdam en in de Drechtsteden is in 2019 gewaardeerd als een van de beste openbaar vervoerders van Nederland! Met het cijfer 8,5 steken zij met kop en schouders uit boven het landelijk gemiddelde van 7,7. (Bron: Provincie Zuid-Holland).

Liever de Waterbus!

Via het water is in sommige gevallen veel sneller! Ook zijn de medewerkers ontzettend vriendelijk volgens de reizigers. Slecht ter been? Zij maken het eenvoudig voor jou om toch aan boord te gaan.

Zeeuwse pontjes

Ook in Zeeland kan je het water over. Vanaf 1 juli doorkruisen diverse pontjes de provincie. Hier kun je aan boord stappen voor een makkelijke en vooral leuke overtocht. Ooit telde Zeeland meer dan honderd verschillende pontjes! Door bruggen, dijken en andere schakels is dit niet meer nodig. Vandaag de dag zijn er nog tientallen pontjes in de vaart door Zeeland.