HISWA erkend bedrijf

ZnZ-Sailcharter B.V.

Omschrijving

Kom aan boord van de klipper Avanti voor een zeiltocht over de Nederlandse binnenwateren. Wat de gelegenheid ook is, deze statig witte verschijning nodigt uit voor een ontspannen tocht. De ruime indeling zowel boven- als benedendeks, maken het schip ook geschikt voor gasten die minder goed te been zijn.

Tijdens uw zeiltocht is het heerlijk toeven op de Avanti. Op het stralend witte dek met houten accenten kunt u lekker achterover leunen en genieten van al  het moois dat het water te bieden heeft. In de gezellige kuip kunnen ook kinderen zich prima vermaken aan boord. Bent u wel in voor wat actie? Neem de touwen en zet de zeilen, zodat deze klipper nog even wat meer vaart maakt.

Gezellig samenkomen
Bent u wel toe aan een lekker hapje en drankje? Benedendeks vindt u een uitgebreide kombuis inclusief bar. In de sfeervolle leefruimte van de klipper Avanti kunt u na een dag heerlijk uitwaaien samenkomen voor een gezellige avond. Geniet van een lekkere maaltijd, borrel of een leuk gezelschapsspel; er is genoeg ruimte!

Overnachten aan boord van de Avanti
Na een dag heerlijk zeilen, kunt u in één van de hutten een lekker bed opzoeken. Alle hutten zijn voorzien van stromend water en centrale verwarming voor een comfortabel verblijf. Na een nacht aan boord van de klipper Avanti, kunt u fris weer op voor nog zo’n leuke dag.

De Avanti valt in de prijzen
In 2015 is de Zoover Award Silver aan de Avanti toegereikt, dit is een prijs voor accomodaties die op Zoover een 8,5 of hoger scoren. In het geval van de Avanti was dit een welverdiende 9,1.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Zeilende chartervaart / zeilcruise

  • Meerdaagse verhuur
  • Dagverhuur

Provincie

  • Noord-Brabant