HISWA erkend bedrijf

Tjalkjacht Pelikaan

Omschrijving

Deze prachtige tjalk is bijzonder geschikt voor de wat kleinere groepen, zoals uitjes met familie of vrienden en vrijgezellenfeesten. Met dit knusse, luxe afgewerkte schip is het heerlijke varen over het IJsselmeer of over de Friese meren. Droogvallen op de Wadden is ook een aanrader, net als een lekkere BBQ op het dek, of een vrolijke borrel in de ruime zitkuip. Kortom, mogelijkheden te over met de Pelikaan!

Actief meezeilen of ontspannen aan dek
Het leuke van een zeilschip huren is dat er voor iedereen wel wat te doen is. Sportieve mensen die graag actief bezig zijn, kunnen hun hart ophalen: samen de zeilen hijsen staat garant voor een hoop plezier én de nodige inspanning. Zelf het schip besturen? Vraag het de schipper en die leert het u met plezier! Bent u juist toe aan lekker niets doen, aan totale ontspanning? Dat kan ook! Er is ruimte genoeg om lekker met een boek in de zon te zitten, of een spelletje met de kinderen te doen in de gezellige zithoek. Sowieso is dit een veilig schip voor kinderen, want die zitten veilig en geborgen in de ruime zitkuip.

Optimaal genieten in de sfeervolle salon
Ook binnen in dit schip is het heerlijk vertoeven. Er zijn twee sfeervolle zithoeken, met comfortabele zitplaatsen en grote tafels waar het hele gezelschap kan aanschuiven. Door de grote ramen is er bovendien veel licht, wat een verblijf hier extra aangenaam maakt. Lekker uitgebreid koken kan in de goed uitgeruste kombuis. Deze scheepskeuken is van alle gemakken voorzien en net als de salon licht en ruim.

Overnachten aan boord van de Pelikaan
Gaat u meerdere dagen op pad? Dat kunnen we u dit schip zeker aanraden, want de Pelikaan heeft zes luxe tweepersoons hutten, twee wc’s en twee douches aan boord. De bedden in de hutten zijn minimaal twee meter lang en als u aankomt, heeft de schipper ze alvast voor u opgemaakt. U hoeft dus geen beddengoed mee te nemen. Wel zo makkelijk! Kortom, een (meerdaagse) tocht met de Pelikaan staat garant voor ontspanning, plezier én het maken van de mooiste gezamenlijke herinneringen!

SAIL 2020
De Pelikaan is een van de 20 schepen van NAUPAR die officieel tijdens de SAIL 2020 in Amsterdam te boeken is voor de SAIl-In, een middag- of avond tocht en de SAIL-Out Parade. SAIL 2020 is van woensdag 12 t/m zondag 16 augustus 2020.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Bootverhuur / verhuur vaartuigen

  • Zeilboot met schipper

Zeilende chartervaart / zeilcruise

  • Meerdaagse verhuur
  • Dagverhuur

Watersportgebieden

  • Friese Meren / Meren Groningen
  • IJsselmeer / Waddenzee

Provincie

  • Noord-Holland