HISWA erkend bedrijf

V.O.F. ZW4 - Pouwel Jonas

Omschrijving

Het IJsselmeer, de Waddenzee… De ruime en comfortabele Pouwel Jonas brengt u overal heen. En tijdens deze ontspannen tocht is in ieder geval één ding zeker: u geniet van een adembenemend uitzicht! Zowel vanaf het dek als vanuit het dagverblijf.

Een ruim dek
De Pouwel Jonas beschikt over een opvallend ruim dek waarvandaan u kunt genieten van de mooiste vergezichten. Of u nu over de Waddenzee of over het IJsselmeer vaart; eenmaal op het dek waant u zich in een sprookje; het is zo mooi! Ga zitten in de ruime zitkuip en geniet.

Benedendeks
Ook benedendeks is het volop genieten. Zo beschikt de Pouwel Jonas onder andere over grote ramen waar veel daglicht door naar binnen valt. Zo kunt u ook bij slecht weer genieten van het mooie uitzicht. Ook vindt u aan boord van de Pouwel Jonas extra ruime douches en toiletten; niks geen krappe bedoening!

Maatschappelijk bewust ondernemen
Aan boord van de Pouwel Jonas worden gratis Fairtrade producten, biologische ingrediënten én milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen geleverd. Zo toont de bemanning respect voor mens en milieu en voorkomen ze verspilling van boodschappen. De boodschappen hoeft u namelijk zelf niet meer te halen! Aan boord van de Pouwel Jonas vindt u onder andere koffie en ecoschoonmaakmiddelen zoals afwasmiddel, toiletpapier en vuilniszakken.

Waterlogic waterkoeler
In 2016 is hier een professionele Waterlogic waterkoeler mét koolzuur gekomen. Men kan aan boord flessen en glazen met koel, zuiver water vullen. Ook dat bespaart weer onnodig gesjouw met kratten vol plastic flessen en ook de vele uren die de koelkast draait om al dit water te koelen gaan dankzij de waterkoeler flink omlaag.

Geschiedenis
De Pouwel Jonas is een tweemast topzeilklipper die in 1897 is gebouwd. Meer dan honderd jaar later werd het schip omgebouwd tot luxe charterschip, zoals wij ‘m nu ook kennen. Op die manier ontstond er een stijlvol en comfortabel schip waarop u zich meteen thuis voelt.

SAIL 2020
De Pouwel Jonas is een van de 20 schepen van NAUPAR die officieel tijdens de SAIL 2020 in Amsterdam te boeken is voor de SAIl-In, een middag- of avond tocht en de SAIL-Out Parade. SAIL 2020 is van woensdag 12 t/m zondag 16 augustus 2020.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Bootverhuur / verhuur vaartuigen

  • Zeilboot met schipper

Zeilende chartervaart / zeilcruise

  • Meerdaagse verhuur
  • Dagverhuur

Watersportgebieden

  • Friese Meren / Meren Groningen
  • IJsselmeer / Waddenzee

Provincie

  • Noord-Holland