HISWA erkend bedrijf

H.W. Hortensius

Omschrijving

Maak een zeiltocht op de schokker MD3 en ervaar het echt authentieke zeilen over de Nederlandse wateren. Aan boord maakt u een mooie vaartocht en bezoekt u Nederlands mooiste plekken. Tijdens een korter of langer verblijf op dit schip met haar eigen, originele karakter, waant u zich in vervlogen tijden.

Het echte zeilen
Klundert26 is gebouwd als zeeschip en is daarmee robuust door de haar hoge verschansing veilig. Aan dek bent u uitgenodigd mee te helpen het schip door de golven te zeilen. Wat de bestemming ook is, mooi wordt de tocht zeker aan boord van dit unieke zeilschip.

Nagenieten benedendeks
In het bijna onverwacht complete, hoogwaardige interieur wordt uw zeiltocht op een ontspannen wijze voortgezet. In de kombuis kunt u uw favoriete recepten klaarmaken en 's avonds kunt u aan tafel genieten van een lekker hapje en drankje en het gezellig samenzijn.

Overnachten aan boord van de KL26
De Klundert is bij uitstek geschikt voor families, vriendengroepen of collega's en biedt het een gezellige intimiteit tijdens uw zeiltocht. In een van de comfortabele bedden komt u lekker tot rust na een actieve dag in de buitenlucht.

Geschiedenis
De KL26 'Klundert', een zogenaamde torpedistenschokker (TD3), is in 1882 gebouwd voor het Nederlandse Leger. Het schip is gebruikt voor het uitzetten van torpedo's (zeemijnen) langs de Nederlandse kust. Daarna heeft een visser uit Klundert er 40 jaar mee heeft gevist. Tegenwoordig vaart de Klundert met gasten over het IJsselmeer, Markermeer, de Friese Meren en de Waddenzee.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Bootverhuur / verhuur vaartuigen

  • Zeilboot met schipper

Zeilende chartervaart / zeilcruise

  • Meerdaagse verhuur
  • Dagverhuur

Watersportgebieden

  • Friese Meren / Meren Groningen
  • IJsselmeer / Waddenzee

Provincie

  • Noord-Holland