HISWA erkend bedrijf

V.O.F. ZW4 - Utopia

Omschrijving

De Utopia is een sierlijke verschijning, die ook benedendeks stijlvol is ingericht. Op deze klipper kunt u bijzondere zeilreizen maken. Aan dek of in de salon vindt u zeker een plekje aan boord om te genieten van het IJsselmeer, de Waddenzee of de Friese Meren. Kom aan boord en laat u meevoeren langs de mooiste plekken van Nederland.

Zeil mee met de Antoinette en geniet aan het ruime dek van het weer en het water. Als u daar zin in heeft, geeft de schipper u graag uitleg, zodat u zelf mee kunt helpen bij het hijsen van de zeilen. Aan dek is veel zitruimte, er is dus genoeg plek voor iedereen.

Ontspannen in de ruime salon
De Antoinette is met houten accenten en koperen lampen sfeervol ingericht. In de extra grote salon vindt u genoeg ruimte voor iedere gelegenheid. Aan de ruime tafels kunt u genieten van een lekker maaltijd die bereid is in de keuken. 

Kom tot rust in een comfortabel bed
Na een actieve dag op het water komt u tot rust in één van de comfortabele hutten aan boord van de Antoinette. De hutten zijn allemaal uitgerust met een wastafel met warm water. Met vijf douches en toiletten aan boord heeft de Antoinette voldoende sanitaire voorzieningen voor de hele groep.

Geschiedenis
De Antoinette is één van de langste traditioneel getuigde schepen uit de vloot.

De Antoinette valt in de prijzen 
In 2015 is de Zoover Award Silver aan de Antoinette toegereikt, dit is een prijs voor accomodaties die op Zoover een 8,5 of hoger scoren. In het geval van de Antoinette was dit een welverdiende 9,3.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Zeilende chartervaart / zeilcruise

  • Meerdaagse verhuur
  • Dagverhuur

Watersportgebieden

  • Friese Meren / Meren Groningen
  • IJsselmeer / Waddenzee

Provincie

  • Overijssel

Foto's