HISWA erkend bedrijf

Ambiance Zeilcharters

Omschrijving

Kom aan boord van de Ambiance voor een prachtige zeiltocht over de Nederlandse binnenwateren.

Hijs de zeilen en deze stoere klipper brengt u naar één van de vele bestemmingen rondom het IJsselmeer. Bezoekt u liever de Waddenzee? De bemanning van de Ambiance laat u graag de mooiste plekken zien. En misschien kunt u het schip wel laten droogvallen: laat het water weglopen en maak een wandeling over de bodem van de zee!

Werken en genieten
Aan boord van de Ambiance is genoeg te doen! Aan dek wordt er samengewerkt bij het hijsen van de zeilen. Maar na de arbeid is er ook genoeg tijd om het rustig aan te doen. Zoek een lekker plekje aan dek en geniet de wind, het water en een lekker zonnetje. Met voldoende zitgelegenheid aan dek is er voor iedereen genoeg ruimte om te ontspannen.

Gezelligheid aan boord
Benedendeks vindt u aan boord van de Ambiance een gezellig dagverblijf. De knusse inrichting en ruime keuken nodigen uit om samen te koken en te genieten van een lekkere maaltijd. Ook ’s avonds is het met een lekker hapje en drankje goed  toeven in het gastenverblijf.

Overnachten aan boord van de Ambiance
Na een actieve dag zeilen is er niets lekkerder dan je lekker in slaap te laten wiegen door het deinen van de golven. Zoek één van de hutten van de Ambiance op en kom lekker tot rust in één van de comfortabele bedden. Koud zult u het niet krijgen, de hutten zijn allemaal uitgerust met centrale verwarming.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Zeilende chartervaart / zeilcruise

  • Meerdaagse verhuur
  • Dagverhuur

Watersportgebieden

  • Friese Meren / Meren Groningen
  • IJsselmeer / Waddenzee

Foto's