HISWA erkend bedrijf

Zeilcharter Sterrenwind

Omschrijving

De luxe tweemastklipper Sterrenwind heeft een open en frisse uitstraling en biedt zijn gasten tevens de geborgenheid van comfort.

Het schip is een van de snellere schepen op de Nederlandse wateren en de bemanning vraagt daarom graag een actieve deelname van haar passagiers: bij afvaart het schip klaarmaken voor vertrek en helpen met het hijsen van de zeilen. Niet het reisdoel maar de reis zelf zal u zo aanspreken. Geen reis is hetzelfde! Direct wanneer u aan boord gaat, begint het avontuur. Aan dek van de Inspiratie vindt u een ruime zitkuip waar u tijdens de zeiltocht geniet van het prachtige uitzicht. En bij minder mooi weer kunt u benedendeks plaatsnemen.

Volop ruimte voor een gezellig samenzijn
Een sfeervolle kajuit (met biertap) biedt ' s avonds volop ruimte voor een gezellig samenzijn. U kunt er fijn napraten over de activiteiten van de dag, genieten van een smakelijke maaltijd en met uw gezelschap een spelletje doen of voor uzelf rustig een boek lezen.

Overnachten aan boord van de Inspiratie
Benedendeks bevinden zich ook tien comfortabele hutten: zes tweepersoons hutten en vier vierpersoons. Alle bedden zijn langer dan twee meter en alle hutten beschikken over centrale verwarming en een wastafel met koud en warm stromend water.

Geschiedenis
De Inspiratie werd gebouwd in 1909 op de werf Apollo in Zwartsluis. Tussen 1996 en 1997 werd het zeilschip omgebouwd tot charterschip, met een dagtochtcapaciteit tot veertig personen.

De Inspiratie valt in de prijzen
In 2015 is de Zoover Award Silver aan de Inspiratie toegereikt, dit is een prijs voor accomodaties die op Zoover een 8,5 of hoger scoren. In het geval van de Inspiratie was dit een welverdiende 8,7.
 

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Zeilende chartervaart / zeilcruise

  • Meerdaagse verhuur
  • Dagverhuur

Watersportgebieden

  • Friese Meren / Meren Groningen
  • IJsselmeer / Waddenzee

Foto's