HISWA erkend bedrijf

Zeilcharter De Vriendschap

Omschrijving

De Vriendschap is luxe, comfortabel en vooral gezellig ingericht. Onze gasten prijzen de warme atmosfeer bij ons aan boord. Er zijn 2 éénpersoons hutten en 6 tweepersoons hutten, alle voorzien van cv, wastafel met warm- en koud stromend water, leeslampjes. Wij bieden daarmee per 2017 overnachtingsmogelijkheid aan 14 gasten. Er zijn 4 goede douches en 3 toiletten. (gesepareerd). De salon is licht en ruim en nodigt uit tot heerlijk luieren, lezen, muziek beluisteren of een spelletje doen. Om u nog meer van het vakantiegevoel te laten genieten, bieden wij het gebruik van bad- en keukenlinnen gratis aan.

Samen varen als uitdaging
Yteke Hiddema en Remco Timmermans zijn samen schippers/eigenaren van de mooie Friese tjalk 'De Vriendschap'. Yteke heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd op het kunstzinnige vlak. In antiek, kunst, drama en vormgeving op velerlei gebied. Zij werkte voornamelijk in de handel als in- en verkoper en heeft daar een grote mensenkennis opgedaan. "Samen varen is een fantastische uitdaging en maakt ons ieder seizoen sterker."

Welkom aan boord 
Remco is van huis uit scheepstimmerman -meubelmaker en heeft een jarenlange ervaring als schipper in de chartervaart. Van 1973 tot 1985 voer hij als zeilschipper vanuit Muiden. Later toen hij op de Canarische eilanden woonde, breidde hij zijn zeilervaring uit op de Middelandse Zee. En werkte daar in de toeristische sector en de scheepsbouw. Remco en Yteke hebben bij het project 'De Vriendschap' hun kennis en kunde gebundeld. "Wij zien er naar uit om u aan boord te ontvangen!"

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Zeilende chartervaart / zeilcruise

  • Meerdaagse verhuur
  • Dagverhuur

Watersportgebieden

  • Friese Meren / Meren Groningen
  • IJsselmeer / Waddenzee

Provincie

  • Friesland