HISWA erkend bedrijf

Barnautica Yachting

Omschrijving

Betrokken, Betrouwbaar en Enthousiast
Dat zijn de waarden die bij mij centraal staan in de contacten met mijn klanten. Op deze manier werk ik al vanaf 2006 als gecertificeerd jachtmakelaar aan een goede en lange termijn relatie met mijn klanten en partners.
 

Ik houd van mensen met hun verhaal
"Met een boot kan je niet praten”. Ik praat graag met mijn klanten over hun droomboot, hun boot-wensen en wat ze verwachten dat “de boot” en watersport hun gaat brengen. In deze gesprekken komt naar boven wat klanten echt zoeken en wat het meest belangrijk voor ze is. Om een goed aankoopadvies te kunnen geven en de begeleiding van de aankoop optimaal af te stemmen op uw wensen zijn deze gesprekken voor mij cruciaal. Tijdens het eerste, vrijblijvende, oriëntatiegesprek maak ik gebruik van een criteria model waarmee ik al uw wensen en ideeën in kaart breng. Aan de hand van dit model en de gesprekken kunnen we samen aan de slag.

Jachtmakelaar als vak
Bij Piet Hein ontdekte ik het bestaan van het vak jachtmakelaar. De combinatie van mensen helpen bij het zoeken van de boot die hun past sprak mij direct aan. Met de Antares, een Varne 27 gebouwd aan de Engelse oost kust, hebben we, mijn vrouw Marjolein en onze twee zoons Thijs en Floris een aantal zomers door Nederland gevaren. Toen ik de Antares zelf verkocht wist ik het zeker. Mensen helpen bij het vinden van het schip dat bij ze past, dat ging ik doen! Na de opleiding tot jachtmakelaar bij EMCI ben ik in april 2006 mijn eigen Jachtmakelaardij, Barnautica Yachting, begonnen.

Opbouwen van mijn Makelaardij
Deze keuze kwam de tijd die ik met mijn gezin op het water doorbracht niet ten goede. Ikzelf voer uiteraard veel en regelmatig met klanten en hun boten maar weekenden weg met een eigen boot schoten er bij in. Tijdens de zomervakanties met de kinderen wel altijd gevaren. De jongens hebben leren zeilen in optimist Pico en Polyvalk en we hebben veel zeil en motorjachten gehuurd. 3 jaar geleden kocht ik een 4,70 meter RIB van Ribcraft waar we mee konden waterskiën en wake boarden en heerlijk spelevaren op het IJsselmeer en de kustwateren in Nederland en in het buitenland. Voordeel van de Rib op een trailer is dat wij er veel gebruik van kunnen maken omdat hij zo eenvoudig overal te water gelaten kan worden en makkelijk is qua onderhoud.

Nieuwe koers
Gestuurd door het voornemen om zelf en met Marjolein weer meer tijd op het water te zijn kocht ik in het voorjaar van 2018 een wedstrijd klasse zeilboot: een H boat. Ook deze boot is trailerbaar met als voordeel dat je haar ook in de Oostzee of in het Merengebied in Noord of Zuid Duitsland te water kunt leggen. Ik geloof ook dat een zogenaamde day-sailer, wat de H boat is, aansluit bij de behoeftes van de huidige watersporter die een drukke agenda heeft en als hij gaat varen ook echt wil zeilen. Ik hoop samen met mijn gezin en vrienden veel mooie herinneringen met onze “HAPPY H” te maken.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Makelaars

  • HISWA Makelaar / bemiddelaar
  • Taxaties
  • Verzekeringen

Expert / taxateur

  • Aankoopkeuring
  • CE-keuring
  • Certificaat van Onderzoek / CBB Binnenvaartwet

Watersportgebieden

  • Europa / Wereldwijd
  • Internationaal

Provincie

  • Noord-Holland