HISWA erkend bedrijf

Buiten Verwachting

Omschrijving

Stap aan boord van dit prachtige zeilschip! Van een dagje uit met familie, vrienden of collega's tot een hele week aan boord richting de Waddenzee zeilen, alles is te bedenken. Klipperrace Block Gruppenfoto Wattenmeer

Ons schip biedt u alle luxe van een zeer goed zeilend hotel. Zodra u aan boord stapt, zult u merken dat de eigenaren veel aandacht hebben besteed aan het comfort, afwerking en aan de zeileigenschappen van het schip.

Comfortabel zeilschip
Juist vanwege de vorm en grootte van de La Bohème zult u zich ten alle tijden op u gemak voelen. Het is daarom ook uitermate geschikt voor jong en oud. De La Bohème brengt u met zijn grote actie-radius in elke haven waar u wenst te zijn. De combinatie vervoer-hotel-activiteit vindt u aan boord van dit comfortabele zeilschip, waar u met een groep tot 18 personen kunt slapen en voor een dagje uit tot 30 personen een reünie kunt organiseren.

Alles is mogelijk....
Vakantie, gezinsreizen, training, culturele trip of gewoon een feestje, een reünie, wedstrijd-arrangement of viering... En als u wenst geen zorgen met de catering te hebben kunnen we deze ook voor u regelen, van heel simpel tot heel uitgebreide verzorging.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Zeilende chartervaart / zeilcruise

  • Meerdaagse verhuur
  • Dagverhuur

Watersportgebieden

  • Friese Meren / Meren Groningen
  • IJsselmeer / Waddenzee

Provincie

  • Noord-Holland