HISWA erkend bedrijf

A. Nolden

Omschrijving

Alles draait om een actief en gezellig samenzijn op de Dageraad.

Aan dek komen deze elementen op prachtige wijze samen: schipper Alex heeft de Dageraad zo opgetuigd dat bij vrijwel iedere wind actief en snel gezeild kan worden, terwijl het ruime terras aan dek plaats biedt aan iedereen die in goed gezelschap van het moment wil genieten. Na een heerlijke zeildag wordt de gezelligheid benedendeks voortgezet in de sfeervolle, ruime salon – die natuurlijk voorzien is van een bar met biertap. Na een heerlijke overnachting in een van de comfortabele hutten ligt de volgende dag weer een prachtige bestemming in het verschiet. 

Uw verblijf op de Dageraad
De Dageraad is van alle gemakken voorzien. In totaal beschikt het schip over slaapgelegenheid voor 37 personen. Alle twaalf hutten zijn voorzien van een radiator voor de koudere dagen, een wastafel met warm en koud stromend water, een stopcontact en een leeslamp bij ieder bed. De ruime en lichte salon benedendeks heeft vier grote tafels met rondom zitmogelijkheden. Door de donkere gelakte tafels heeft de salon een luxe uitstraling en is daardoor uitermate geschikt voor verschillende gelegenheden. Ook de bar met tapinstallatie bevindt zich in de salon. De grote kombuis (scheepskeuken) bevindt zich achter de salon. Hier heeft u alle ruimte de maaltijden voor uw groep te bereiden. 

Luxueuze uitstraling
Door de ruime afmetingen en de luxueuze uitstralingen is de Dageraad geschikt voor vele gelegenheden. Natuurlijk kunnen grotere schoolklassen en / of jeugdgroepen op het schip terecht, met 37 slaapplaatsen is er genoeg plek! Maar ook bedrijven voelen zich thuis aan boord. Of het nu gaat om een bedrijfspresentatie, teambuilding, vergadering, training, personeelsuitje of managementsessie, u heeft aan boord alle ruimte en mogelijkheden uw verblijf naar uw wensen vorm te geven. 

 

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

HISWA-certificaten

Elektracertificaat

Zeilende chartervaart / zeilcruise

  • Meerdaagse verhuur
  • Dagverhuur

Provincie

  • Overijssel