HISWA erkend bedrijf

Bootbemiddeling.nl

Omschrijving

Bootbemiddeling.nl weet als geen ander wat het voor u betekent om uw schip te verkopen. Daarom aan ons de taak om dit zo zorgvuldig mogelijk te doen. Zo verkopen wij niet alleen uw schip, maar houden deze ook schoon gedurende de verkoopperiode.

Alle verkoopschepen hebben een eigen vingerpier en liggen nooit ‘dubbel’. Zo komt uw schip het meest tot zijn recht. Daarnaast is de verkoopsteiger gelegen in een beveiligde jachthaven welke iedere avond wordt afgesloten. De beheerder woont bij de jachthaven.

Bezichtiging met makelaar
Bezichtigingen worden altijd gedaan onder begeleiding van de makelaar. Wij geven nooit zomaar de sleutels mee aan geïnteresseerde. Zo staat uw schip altijd onder toezicht en blijft deze in de staat zoals het schip is.

Groot advertentiebereik
Wij adverteren niet alleen op onze eigen website maar ook op 20 tal van andere websites zowel nationaal als internationaal. Naast het online adverteren, maken we ook gebruik van de traditionele marketing door te adverteren in de bekende botenbladen van Nederland. Tevens zijn wij vertegenwoordigd op beurzen zoals de HISWA, de Gebruikte boten beurs Hoorn en de Botenbeurs in Gorinchem. Samen met de verkoper maken we een verkoopplan en bespreken we de “unique selling points” van het schip. Zo kunnen we het onderscheid maken in het botenaanbod en juist uw boot laten opvallen.

Opvallen op internet
Wij weten als geen ander hoe je kunt opvallen op het internet. En daardoor kunnen wij op de juiste manier uw schip presenteren. Niet alleen de presentatie is daarbij belangrijk maar ook de vindbaarheid. Juist daar ligt de kennis en ervaring; zorgen dat uw schip wordt gevonden op internet. Zo zorgen wij er voor dat als mensen zoeken op bepaalde schepen dat uw schip er ook tussen staat, zelfs als het van een ander merk en type is.

U bent van harte welkom op ons verkoopkantoor aan het water!

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

HISWA-certificaten

Jachthavens

  • Ligplaatsen in het water
  • Stalling buiten
  • Stalling overdekt

Verblijf en horeca aan het water

  • Horeca

Makelaars

  • HISWA Makelaar / bemiddelaar
  • Taxaties

Watersportgebieden

  • Weerribben / Wieden
  • Rivieren / Limburgse Maasplassen

Provincie

  • Gelderland