HISWA erkend bedrijf

Boulevard Nautique Roermond B.V.

Omschrijving

Boulevard Nautique Roermond is de allereerste showroom en distributiepunt voor bootproducenten voor de verkoop van nieuwe en tweedehands motor- en zeilboten in de luxeklasse. Deze service wordt geleverd in een exclusieve omgeving, potentiële kopers kunnen van de eerste briefing tot de levering van een competent en toegewijd team een ​​volledige service verwachten. We hebben jarenlange ervaring in de sector en hebben een grote passie voor jachten die ons professionele en betrouwbare verkooppartners maken.

Exclusief geselecteerde jachten op Boulevard Nautique Roermond
Ontdek onze exclusieve selectie van nieuwe boten en jonge  gebruikte jachten op onze Boulevard Nautique en bekijk deze alvast op onze Boating pagina. Bij de knop: "Read more" vindt  U tal van foto's, technische details en eventuele informatie die u nodig heeft. Deze selectie is momenteel verkrijgbaar bij Boulevard Nautique Roermond, en ligt klaar voor bezichtigingen en proefvaarten.

Ervaar de Designer Outlet Roermond
U ontdekt Europa's grootste outlet - de Designer Outlet Roermond - op loopafstand van de Boulevard Nautique Roermond. Meer dan 200 winkels bieden 250 verschillende merken op een totale verkoopoppervlakte van 50.000 vierkante meter.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Jachthavens

  • Ligplaatsen in het water

Makelaars

  • HISWA Makelaar / bemiddelaar
  • Taxaties

Provincie

  • Limburg