HISWA erkend bedrijf

Amersfoort Maritiem b.v.

Omschrijving

De ongebruikelijke combinatie van traditioneel vakmanschap en hedendaags design maakt de Timeless 34 een lust voor het oog.

De schepen worden gebouwd volgens de modernste productietechnieken en voorzien van de nieuwste technische details. ‘Timeless’ staat voor comfort en luxe op hoog niveau. De moderne aluminium romp met z'n klassieke uitstraling staat, met aangepaste motorisering, garant voor verrassend hoge snelheden.

Custom Built
De Timeless jachten zijn bijzonder omdat in een relatief kleine boot het "custom built" aspect is toegepast. Het ‘custom built’ aspect wordt doorgaans alleen gezien bij jachten van grote(re) afmetingen. Zo kunnen bijvoorbeeld details in de kuip ingedeeld worden naar de wens van de klant. De moderne kleurstelling kan ook worden ingeruild voor meer klassieke kleuren zoals blauw of groen. Hierbij kan het RVS dekbeslag worden vervangen door messing.

Klassiek of modern
Ook het interieur is qua stijl volledig aan te passen. Het interieur kan bijvoorbeeld opgebouwd worden uit klassiek ogend teak of kersen hout in plaats van modern esdoorn en wengé.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Makelaars

  • HISWA Makelaar / bemiddelaar

Jachtwerven / nieuwbouw

  • Motorjacht

Watersportgebieden

  • Hollandse Plassen
  • Groene Hart

Provincie

  • Utrecht